bugün

kulak deldirmek

Sanılnın aksine deldirirken can yakmayan bir uygulamadır.

Kulak delinirken hiç acımaz, tabanca benzeri bir aletin içine minik nokta şeklinde küpelerden yerleştirip tetiğine basarlar, tabancanın 2 ucu birleşir ve içindeki küpeyi saniyenin onda biri kadar sürede kulağımıza parçinler. Hiç kanama, sızlama olmaz. "Bu muydu kulak deldirmek? Eheehe 15 tane daha deldireyim ehehe" şeklinde düşünceler geçer akıldan.

Tabii ki 4 gün boyun oraya kesinlikle su değmemesi gerektiğini, 1 hafta boyunca hergün küpeyi düzenli olarak çevirmessek kulağımızın içine yapışacağını (daha ıslak yara çünkü) 2 hafta sonra, delme işlemi esnasında otomatik takılan dandik küpeyi atıp yenisini alabileceğinizi, hatta gümüş alırsanız kulak sağlığınız için hayıtlı olacağını ve %80 ihtimalle kulağımızın iltihap kapacağını (fazla bişey değil, kulak memesinin içinde mercimek kadar bir şişlik, ama yine de rahatsız edici) hatırlatmayı borç bilirim.

Herşeyden önce en önemli kural, kulak delme tabancasına gözünüzün önünde yeni başlık takılması gerekliliği, yani o iğneyi ilk kullananın siz olduğunuzdan emin olmanız. Zira sizden önce kulağını deldiren kişinin sağlıklı bir insan mı mi yoksa aidsli bir junkie mi olduğunu bilmiyorsunuz.