bugün

sevişip sevişip edebiyat yapan kadın

Sevisip sevisip edebiyat yapan erkegi okuyunca "vay minaki herif neler yapmis la" diye tepki veren gotverenlerin kotuledigi kadin. Sen sikemiyorsun diye mi bu hasmane tavirlar, bok atmalar?

Oyun veya degil, sen de sikicem diye kirk takla atmiyor musun, o taklalarin birini bile hak etmeyen hatunlar icin? Nedir bu "uhuhu kadinlar cok oyuncu amkiyea" tripleri? Kadin oyun yapiyorsa sen yapmiyor musun? Hepimiz biliyoruz "kendi gibi olan" adamlara "ozgurce sevistigini" edebiyat yaparak dile getiren kadinlarin vermedigini. Bu yuzden pictirik triplere girmiyor musun? Bu yuzden bi mekana girdiginde once cuzdanini ve arabanin anahtarini koymuyor musun masaya? "e buna geliyorlar birader" diyeceksin, o zaman ben de diyecegim ki, sana sen oldugun icin gelmeyen kadini sikmeyi, o kadin icin turlu tiplere girip kirk takla atmayi kendine yediriyorsun da, kadin oyun yapinca mi kotu oluyor lan pezevenk? Oyun buysa kurallar da boyle. Bilincaltin kendini adapte konusunda hic zorlanmiyor bu kurallara ama sen niyeyse bilincine bir turlu aciklayamamissin bu muhabbetleri corç. Kendinle celismeyi birak.

Hayir, bi de bundan sikayet eden adam disarda am etrafinda cevrelenmis her turlu organizmayi nefessiz sikecek olmasa bi nebze inandirici olurdu da, hepimiz biliyoruz o entryleri nasirli ellerle yazdigini.. Kime bu atarin?