bugün

eksen

bursada gidilmesi gereken en son dershanedir kanımca. sercan adında süper bir fransızca hocası vardır doğrudur, fakat bu gidişle tek artısı olan bu insanı da kaybedecek ve gidilesi hiçbir tarafı kalmayacak dil kursudur.

bahattin adında yalancının allahı olan bir patronu vardır. kayıt esnasında pazarlığa yanaşmamak için patron olmadığını ve yapacağı indirimi patronların kendisinden alacağı yalanını söyler, nitekim bir şeyi hesaba katamayacak kadar andavaldır, orada 1,5 ay kalacaksınızdır ve er geç gerçeği öğreneceksinizdir. bunları yüzüne vurduğunuz da size "keklenmeseydin kardeşim" diyebilecek kadar da yüzsüzdür ayrıca. hatta "umrumda değilsiniz" cevabıyla da yüzyüze kalabilirsiniz.

internet sayfasına girip yazılanlara aldanmamanızı da tavsiye ederim, zira orada (1 ders kitabı, 1 exercises kitabı, 4 audio cd, 1 video cd, 1 çizgi film) yazmasına rağmen, size verecekleri tek şey orjinalinden ilk 6 ünite alınmış, fotokopiyle çoğaltılmış ve içinde bazı sayfaları eksik çıkan sadece bir kitap ve 4 cd nin sıkıştırıldığı 1 adet cd olacaktır.