bugün

kuresel ikinma

40 yaşında hala daha verdiği ayarlar bunlar (#19054815) olan yazar işte, yazar yani. bu sözlükte buna yazar diyenler var amk.
üzülüyorum la, hakikaten üzülüyorum.

aponun asılmaması en çok buna yaradı.

söveee sövveeee vatanperver oldu.

aynı siteden atatürk anıları ile sözlüğün kemalist yazarlığı görevini kimselere kaptırmayan bu arkadaş, neredeyse anne olma yaşını geçmesine rağmen burda var olmaya çalışmaktan başka bir uğraş sahibi değil.

la ciğerini bilirim derler ya hani ciğerini, hakket bilirim. neyi ne amaçla yazmış anlarım, nedir ne değildir bana sorun bana... hele hele yeni yeni sözlüğe üye olup da tanımayanlar. sizin varya ben o "can yazardır." "sözlüğün en iyi kalemidir." "otudur, bokudur" diyen ağzınızın tavanına salıncak kurup sallana sallana sı.. neyse.

can yazardır ya. entrylerini okumadan güne falan başlanmaz. sabah ezanı gibi yemin ediyorum!
18 mart geldi mi seyit onbaşıyı, 10 kasım da atatürk'ü 6 mayıs da deniz gezmişi anar, kurban bayramında başörtüsünü takar, rakısını kenara bırakır ve sözlüğe bir müftü edası ile diyanet işlerinden yaptığı kopy paste entryleri döşer...

hadislerin başına, bir bilemedin iki kelimeden oluşan tanım gibi bişe girip spoiler içinde döşer koca yazıyı, eğer bir başlıkta bir troll e ayar verdiyse * gider o ayarı bakınız içinde verir, sonra da başlık açar, @2 olduğu entrysini refere eder. bakın bakıınnn, nasıl da koydum lafı! diye keyiflenir.

bi saldırı olsa bi kaç şehit versek daha haberler bitmeden sözlüğe koşar, hemen o başlığı açar ve açamazsa @2 olarak ilk küfürü edebilmek için bilgisayara doğru koşarken ayak serçe parmağını sandalyeye vurur ve başlar ağlamaya, o acıyla da giydirir de giydirir. gören okuyan da der ki, "la hatunun ne canı yanmış be?"
he yaa hee canı yanmış, o arada parmağı kan toplamış, tırnağı ise orduspor'dan beter düşme tehlikesi içindedir fakat o parmağına bakmaz. ben butonundan kimlerin ne oy verdiğine bakar.
eksi aldığında da yapıştırır edit i: orospu çocukları aramızda!

bu arada moderasyon ise uyku mahmuru oluğundan edit ile eksileyen yazarlara küfür etmenin bir sözlük kuralı ihlali olduğunu kestiremez. neyse la daha çokşey var anlatacağım da, ben ne kadar anlatsam kimse kulak asmıyor.
e madem kimse kulak asmıyor, sıçtım ağzınıza bana ne amk, ben bunun ciğerini biliyorum bana zaten bi bok yiyemez olan yine size olur. o yüzden sülalem raad panpa. ulan hiç kimse de sormuyor kendi kendine, herkese çarçarçar konuşan bu hatun nasıl oluyor da imam' a ağzını açmıyor! hiç kimsenin aklına gelmiyor demi anlattıklarımın yüzde yüz doğru olduğu?

neyse bu entry silinir de silinmeden bi kaç dakika okumaya çalışın, özellikle yeniler...