bugün

cv

bazen okumasının zevkli olduğudur. ben eğlenceli bir cv hazırlamaya çalıştım ve şöyle oldu:

mavi yeşil gözlerle doğdum. adımı kendime ben koydum. chicken translation yazan yerden tavuk döner yedim. en çok cake i severek dinledim. en çok '' hiç bir maddeye ve insana bağımlı olmayan'' yazarı okudum. kafaya sıçan martıya inanıp bilet aldım.

2000 film izledim. rüyamda dünyanın sonunu gördüm, gördüğüm resmi iyi pazarladım. doğuda doğdum ama şimdi batıdayım internetten tanıştıklarım la (katil olmadığımı ispat etmek için 9 saat konuştuktan sonra) güneşten hızlı seyehat ettim. tanımadığım insanlarla tanışmam diyen kızla tanıştım, ona google earth ten kısmet baktım.

22 . 11. 2004 te gülmekten 3 ayrı kişiyi sandalyeden düşürdüm. ekşi sözlük ve uludağda yazdım. hertürlü etnik çatışmanın doğabileceği ve doğduğu bir ailede etniktim doğdum. platonik aşık oldum aşık ettim. evim geceleri benimle konuşmak isteyen insanlarla doldu.

en iyi arkadaşın en buyuk dusmana donusmesine tanık oldum inandığım şey uğruna hayatımdan 1 gece de 200 kişi çıkardım onlar da beni çıkardı sözümün arkasında durdum. komşu otobüsün kızlarını kendi otobüsümdekilerden daha çok kestim hatta o kadar çok kestim ki anlik ilişkiler playboyu oldum. şirince de ev ev beleş şarap tadarken kafayı bulup toprakta yüzdüm.

sevdiğim kadını sırtımda 5 km taşıdım. soğan, sarımsak, domates, biber, patates, makarna, limon ve mantarla 892 yemek yaptım hepsine ayrı isim verdim. 5 senaryo yazdım 2 film çektim. aslında anlatırsam yaşanırım yaşatırım sataşırım kaşıtırım...