bugün

yengeç burcu erkeği

içe kapanık ve ona kardeşim diyen adama ömrü boyunca öz kardeşinden farklı bakmayacak adam...
yanlışı sevmez 1 seferde kesip atmaya çalışır ama yapamaz suçlu karşı taraf olduğu halde döner kendi arar...
insanlarla iyi anlaşır kendine kötü davranılsa bile sesini çıkarmaz damarına dokunursan ortalığın hımmına koymakta üstüne yoktur...
sevgili açısından bedbahttır gudubettir...
yeni çevre edinmeyi sever ve ister ama toplanıldığında köşede mal gibi oturur izler ve gıkını çıkarmaz... ( adamı çözmeye çalışır)
adama ilk görüşte puan verebilecek kadar müneccimdir...
arkadaşlarına dostlarına verdiği öğütlerin sonucunda hep ben demiştim der... ( ne kadar doğru söylese de sakalı yoktur dinlenmez ama hep sonunda ben söylemiştim der)
sır ve dert küpüdür kendi derdine çözüm bulamaz güzin abla gibi herkesin yardımına koşar... (mal)
tanınan çevresinde sevilen, ortam içerisinde eğlendiren (şaklaban görevi yapan) ve güldüren adamdır... (tanınmadığı kimseler tarafından ne diyo bu amk diye karşılanır)
ota boka ağlar televizyonda arkadaşı annesi ablası ağladığında ona eşlik etmede üstüne yoktur... (gel bi pazara gidelim dese anası gelmiyom amk der ama ağlamaya yok demez mal)
intihara meyillidir ama korkusundan yapamaz...
derdini kolay kolay paylaşmaz paylaşacağı zaman anlaşılmamaktan köpek gibi tırsar... (genellikle yarasına derman olan yoktur yengeç erkeğine yararlı olacak tek kişi sevgilisidir)
bütün dünyada ki sorunlar beni bulur sanır öyle bişi yoktur halbuki... (gerizekalı)
son olarak sevdiği kadınla ve dostum dediği adamla ölüme gidecek kadar gözü karadır...

her zaman söylediğim şey özelliklerimi seviyorum da şu maymundan 5 dakka önce doğma durumuna bişi yapamıyorum... (evlat olsam sevilmem)

yengeç erkeği yalnız ölmeye mahkumdur... (ilk yengeç erkeğini sikmek lazım hep onun yaptıklarının ceremesini çekiyoruz amk)

Saygılar...