bugün

sözlük yazarlarının itirafları

aylar sonra buraya yazıyorum vardır bir nedeni heralde. haydi başlayalım..

yine beceremedim, yine yapamadım aptal aşık rolü yapmayı, yine dengesiz oldum, yine fazla oldum.

kız arkadaşımdan ayrılmak için son iki haftadır yapmadığım şey kalmadi. sonuç: "ben ayrılmak istiyorum burnett." çaat ayrıldık. niye yaptım bunu? bilmiyorum. herhangi bir nedenim yok. anlamsız bir şekilde soğudum bir anda. bir de "ben ayrılmak istiyorum" diyemiyorum. şekilim ya illa karşı taraf diyecek. onu dedirtmek için uğraşıyorum. yemin ediyorum çok malım amk öyle böyle değil.

neyse mal olduğumu biliyoruz zaten. kız gereksiz derecede iyiydi. devamlı mutlu ediyordu. benim bildiğim ilişkide iki tarafta birbirinin ağzına sıçacak abi biz böyle gördük. bunu sadece tek taraf yapınca da kötü hissediyor kendini. bütün gece say, söv sabah elinde kekle gelsin, uyandırsın, kahvaltı hazırlasın, sevişsin. bu ne olum? böyle şey mi olur amk?

şimdi "sen bu kızdan neden ayrılmak istedin?" diyebilirsiniz. yazının başında mal olduğumu belirtmiştim, panik yapmayın.

zamanında hasta olmuştum, ölüyordum resmen. o zamanki sevgilim arayıp, halimi bile sormamıştı. şimdi ise bir dişim ağrıdı kız kanal tedavisi yapacaktı amk. öyle bir ilgi. hani soğuk sudan çıkıp aniden sıcak suya girersin ya öyle işte. şok etkisi oldu resmen ne yapacağımı bilemedim.

sonuç olarak düzenli bir ilişki yine yaşayamadım, yine beceremedim, yine olmadı, yine koyamadım çocuğu. belki de bunun için karşıma çıkabilecek en doğru insandı..

ilerleyen günlerde ne tarz boklar yiyeceğimi çok merak ediyorum. yine bokların arasından bok beğenicem gibi duruyor, hadi hayırlısı.