bugün

kuran

tesadüfen her şeyin oluştuğunu zanneden insanların tesadüfen yaşıyorsun o zaman denildiğinde ya bırak sizin kitap sanki çok doğru nereden biliyorsun doğru olduğunu diye zırıldandığı islam dinin* yol göstericisi..

hayır anlamıyorum bende 2-3 defa okudum kitapta küfür yok, bir şey yok.. sana namaz kıl, ibadet et, bana inan diyor.. şöyle yaşa diyor, dürüst ol diyor.. doğru ol diyor, yalan söyleme diyor.. sorsak ya böyle insan kaldı mı derler ama bunlar kuranda yazıyor.. daha ne üstüne gidiyorsun..

biri gelir açık bulmaya çalışır.. magazin programı gibi 1 saatlik röportajın içinde 20 kelime seçerek traj hazırlamış gibi gider kelimeleri seçer toplar bak böylemiş der..

ispat denildiği zaman "bak bilimler var, deneyler var" diyor.. deneyler yapılmış ama ne? mütasyon diyor garibim.. bilmiyor mütasyonun %99ü simetrik değil asimetrik oluşturur.. insan vücuduna bakıyorsun altın oran denen bir mücize var..

geçiyorsun onu.. mütasyon, evrim kompleks yapı oluşturamaz diyor.. doğal seleksiyon doğadaki ihtiyaçlara göre hareket eder ancak insan vücudu kompleks bir yapıdır, doğal seleksiyon ile alakası yoktur diyorsun.. ulan beynin var bi beynin yapısına bak diyorsun..

hala bıdı bıdı yok burada şöyle yazıyor, bak bu öyle araştırma yapmış..

metafizik denen bir kavram var onu anlatıyorsun.. kanıtlanmış, gerçekleşen şeyler bunlar diyorsun.. fiziki olarak ihtimali yok ancak senin o güzel hatrına hadi olsun insan tesadüfen oluşsun ama bu metafiziksel varlıklar nasıl oldu? bunlarda mı sudan türedi, bunlarda mı doğal seleksiyon diyorsun.. etee ebee enee diyor..

bir bireyin beynin tesadüfen oluşmasına inanması kadar saçma salak bir durum yoktur..

tüm insanlara bir şeyler göstermesini umut ettiğim ve göstereceğine inandığım.. bilmem kaç kişinin inanmayıp bok attığı ancak devamlı başımın üstünde duracak kitaptır..