bugün

basiagrimazdovsenaglamaz

Bu gün titremekten yeni lakabını titrek koyduğum yazar. Ayrıca ben az şekerli, bol limonlu çayımı icerken tam karsimda bol sekerli, çikolatali beyaz kahveyi icerken bana sadece tattıran, belki elinden alırım korkusuyla güzelim kahveyi tam anlamıyla pic edip hızlı hızlı içmisligi de vardır, halbuki ona 1 saat önce tüm patates kızartmalarımı ikram ettigimi unutmustur, boylede nankördür.
icinde cok düzgün bir karaktere sahip olan yazar arkadasımiz oldukca uyumludur. Siz kiz kiza sütyen ölcülerınızi konusurken o masanın bir kenarında susup yüzü kızararak sizi dinlemeye devam eder.
Yine kiz kiza yaptiginiz bir haftasonu denize kacma planını yazar arkadasımıza anlattıgınızda onuda davet etmeden iciniz rahat etmez, oyle tatlıdır ki o denizde badi badi yüzerken siz "babaag" diye sımarıklık yaparak kucagına atlasanız bile gercekten küfür etmez.
Bi tanısanız, oturup muhabbet etseniz arkadasıma hele bir alıssanız en fazla 2 gün ondan ayrı kalabilir, 3.gün mutlaka telefona sarılir "nerdesin?" diye ararsınız.
Kendisi "kiymetlimiiss"tir, degerlidir.
iyi ki tanıdıgımdır.

Edit:kendisi ile dabbeye gitmek gibi cok buyuk hata yapmisligimda vardir. Ben korkudan buzus buzus otururken kendisi filmi gulerek izlemis ve benim sinirlerimi bozmustur. Sinema cikisinda ise ahaga cok komikti ya demesi ise cabasidir.
Allahtan cumaretesi gunu icin ayvagediginde mangal sozu vermis ve gonlumu boyle almistir. Ayrica sarnicta tatli yemezsek kendisini rezil edecegimide bilmesi lazim.
Dimi canim arkadasim?

edit:2012 tarihli entry canlandırıldı.