bugün

madımak

iktidar yalakası omurgasız gazetelerden başka şey okumaktan aciz papağan yazarların gerçeği buğulaştırdığı tipik bir gerçek, birbirimizden doğruları sakınacak değiliz.

lafı çok uzatmadan sadede gelelim.

söz konusu haber şu,

(img:#301327)

gazete dünyasının lağım kanalı olan akit gazetesi iki gün önce madımak otelinde ölenlerin kurşunlandığını iddia etmişti. daha sonra aynı fotoğrafın orijinali ortaya çıktığında görüldü ki, kan gibi görünen şey, aslında kızın saç örgüsüymüş!

akit gazetesi'nin özellikle kullandığı ve at gözlüklü ama kuş beyinli yazarların buraya koyduğu fotoğrafı "sesini yitiren şehir sivas" adında belgesel kitabı yayımlayan mehmet özer çekmiş. şöyle diyor kendileri;

--spoiler--
"fotoğraflar C. murat özcan ve ali eke yılmaz'a aittir. yani bunlar yeni bulunan fotoğraflar değil*. gazete en iyi bildiği işi yapmaya, yalan söylemeye devam ediyor. genç kız diye bahsedilen belkıs çakır'dır. sol göğüs bölgesindeki tişörtündeki delk ve kan izi dediği belkıs'ın saç örgüsüdür. varın siz bu ramazanda bu müslümanların büyük yalanı neden yazdıklarını düşünün."
--spoiler--

işiniz gücünüz yalan. genç kızın fotoğraflarını buraya koymaya gönlüm el vermedi. isteyen google'dan "kurşun değil saç örgüsü" diye aratıp bulabilir.

ölülere bile saygınız yok sizin. soysuzlar.