bugün

beşiktaş

basketbolda ergin ataman galatasaray'a gitti, hawkins, bonsu, arroyo galatasaray'a yakın, erceg cska'ya gitti, sponsor sürüncemesi devam ediyor, futbolda bu takımın eski teknik direktörü ve futbol şube sorumlusu şikeden 1 yıl 3 ay ceza aldı, büyük çoğunluğun istemediği samet aybaba takımın başına geçti, takımdan quaresma ayrılıyor, egemen nasıl olduğunu anlamadan gitti, erkut gibi bir genç eskişehir'e gitti, ernst gidiyo lan ernst, yapılan transferler umut vermiyor, stat konusu sürüncemede, seneye takımın maçlarını nerede oynayacağı belirsiz, stadını yıkıp yenisini yapıp yapamayacağı ya da ne zaman yapabileceği belli değil.
üstüste hayal kırklıkları yaşıyoruz. her gün yeni bir kötü haber geliyor. normalde 1 tanesi olay olacak "ezeli rakibe oyuncu kaptırma" neredeyse her gün oluyor.

ama farketmez. bugünler de geçer, bu dönem de kendi yıldızlarını doğurur. bize düşen sahaya beşitaş formasıyla kim çıkıyorsa o çocukları sonuna kadar desteklemektir. 3-5 topçu gitti diye beşiktaş'tan soğuyacak adam beşiktaş'lı olmayı zaten hiç anlamamış demektir.

edit: mali fairplay yüzünden uefa'ya alınamdığımızı yazmayı unutmuşum. 1 ay içinde o kadar fazla kötü şey olmuş ki.