bugün

türkan saylan

turkan saylan

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği başındaki ailesi hıristiyan ve her fırsatta biz müslümanları, laikliği öne sürerek kötüleyip ağır hakaretler eden şahsiyettir.

2001 tarihli mit raporunda adı misyonerlik faaliyetleri yürüten kişi olarak çıkmıştır.

http://www.aksiyon.com.tr/detay.php?id=11956

Profesör Türkan Saylanın annesi Lili Mina Raimanın aslen Hıristiyan olduğu, 1936 da Leyla ismini aldığı herkes tarafından bilinmeli.

Böyle bir durum söz konusu iken, son yapılan cumhuriyet mitinginde 180 bini aşkın insana laik türkiye değil hıristiyan türkiye istiyoruz çağrısı yaptığı, ancak bunu bize laik türkiye istiyorum şeklinde anlatmaya çalıştığını görmek gerekir.

istenilen oldu türkiye yine abd ye kucak açıp bol bol borç alacak duruma gelecek. Dış ülkelere muhtaçlık devam edecek. Ayaklarımızı yere basmamızı kaldıramayan kişiler ne zaman türkiyede işler yoluna girse bu tür işlere kalkışıyor ve bizde bunu anlamayıp doğrusunu yaptığımızı sanıp onlara destek veriyoruz.

Herşey güzel giderken Dolar - euro fırladı, borsa dibe vurdu biz ise bir hiristiyanı lider yapıp miting düzenledik. Hemde elimizde tuttuğumuz bizim olan laikliğin üstüne laiklik isteyerek bunu yaptık..

Bu ülkede laikliği savunacak adam kalmadıda misyonerlik faaliyetleri yürüten bir insanı laikliğin savunucusu mu yaptık. Diyecek kelime bulamıyorum..