bugün

atatürk ü sevmeyenleri yobaz ilan etmek

atatürk ü sevmeyiş nedeni olarak, şeriat sisteminin devre dışı bırakılması, laiklik anlayışının getirilmesi ya da kadın- erkek eşitliği gibi radikal değişimler gösteriliyorsa, az bile söylenen ilandır!

atatürk ün bir tanrıya inanıp inanmaması, içki içip içmediği, ya da ask mesk hayatı yüzünden mi sevmiyorum diyeceksiniz? ne diyeceksiniz cidden merak ediyor insan. sanane kardeşim? sana rahat mı batıyor?

evet.eşim, birden fazla eş edinebilir, dinimizce bu helaldir diyip de onursuz , gurursuzca, basın- yayın organlarında basbas bağıran kadınlar var. şeriat istiyoruz diyen erkekleri yine anlayabiliyor insan. istedikleri düzen, öyle bir düzen ki herkes kendine özgü bir harem ağası gibi dolanacak etrafta da kadınlara ne oluyor?

seçme- seçilme hakkı istemiyorum.verilmesiydi bana diyen kadınlar görüyoruz sonra.seni, adam insan yerine koyan da kabahat zaten.

birde atatürk ü mason ilan edip, hatta bizim gözümüzde de sözde onu put görüyormuşuz gibi gösterip bu yüzden sevmeyen insanlar var. sen bir müslüman olmadan önce git, insan olmayı öğren. vefa nedir? insaf nedir? vicdan nedir? git ve sorgula.

evet. siz atatürk ü sevmeyin. hatta adını ağzınıza bile almayın. nitekim, oda sizin gibiler tarafından sevilmek istemezdi zaten.

şimdi çanlarınızı boynunuza geçirin ve dağılın.