bugün

aziz yıldırım

febelileri coşturmuş büyük başgan, efsane başgan falan filan.

febeliler nihayet sevgililerine kavuştular. aziz yıldırıma olan bu büyük aşkları illaki tarih sayfalarında yerini alacaktır. tabii ki burada şekip mosturoğlu ve bülent başganın da aşk üçgeninin küçük kenarlarını oluşturduğunu söylemeden geçmemeliyiz.

evet febeliler aşık oldukları azize vefa borçlarını ödemek için çadır kurdular. gayet normal. kim sevdiği, aşık olduğu biri için bunu yapmaz ki.

neyse geçelim bu faslı. aziz başkan dimişkine; galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin tff demiş maa'ya. bah hele la şuna. aydınlığı gördü, sardı koskoca galatasaray'a. galatasaray'ın aydınığı yakar seni azizim.

febeli kardeşlerim diyorlar ki; size ne biz azizi destekliyoruz. yahu destekleyin tabii. eğer febe febeyse bunu azize borçlu. adam hayatını feda etti bu uğurda. bunu kim inkar edebilir. aziz yoksa febe de yoktur. burada islam çupi'nin sözlerini hatırlatırım. tam aklımda değil ama şöyleydi sanırım:

hatırlayamadım lan.

zaten bilmiyordum da ama mühim değil.

yaani beyler febeliler orayı rüştü saraçoğlu stadına çevirmediyseler bunun suçu bizde değil. suçu kendinizde arayın.

aslında başka bi şey söyleyecek gibiydim. konu değişti neyse. yarın yeni bölümü izleyince yine yorum yaparız. yarın ki bölüm saat kaçta, hangi kanalda bilen var mı?