bugün

aziz yıldırım

çok açık bir şekilde cemaatin oyunlarına geldiğini açıklamıştır.

sonuçta cemaatin amacı belliydi. saldırıp diğer kulüpleri nasıl ele geçirdilerse, fenerbahçe'yi de ele geçirmekti. diğer kulüpler hemen teslim olmuşlardı zaten, adnan polat olsun, ünal aysal olsun, yıldırım demirören olsun. aziz yıldırım direndi, önce 2006 şampiyonluğunda gs desteklendi. fenerbahçe son anda şampiyonluğu kaçırdı, başkanlıktan gidecek sandılar. böylece emireri bir başkan gelecekti. olmadı.

sonra 2010 bursa'ya karşı kaybedilen şampiyonluk. yine son maç. aziz yıldırım artık durmaz dediler, herkes, fenerbahçeliler dahil aziz yıldırım gitsin dedi. gitmedi. biliyordu ne olacağını.

en son 2011, bu seferde trabzon'a kaybedecekti. plan o şekildeydi ama futbolcular bozdu o oyunu. şampiyonluk geldi. sonrasını herkes biliyor.

olay şu ki, cemaat ele geçirmeye çalıştı, akp pasif kaldı. şimdi akp - cemaat savaşı iyice ortaya çıkınca taşlar yerine oturdu.cemaat yaptığı bu olayı ak partinin üzerine attı. herkes başbakana, akp'ye laflar etti. fenerbahçeli'lerden bahsediyorum. nereden bilebilirler ki?

ama aziz yıldırım 2 kere başbakan ile aramı bozmaya çalıştılar şeklinde açıklama yaptı. artık hedef ak parti değil, cemaat.

bakın burada ak parti icraatlarına iyi demiyorum ama hedefi farklı seçtik başta. elimizde olmayan sebeplerle.

onlar şu ana kadar zaten ele geçirmeyi düşünüyorlardı. ama öyle kolay lokma değil bu kulüp.

daha sürecin başında ne söylentiler çıktı, neler döndü. güya başbakan'a küfür etmiş aziz yıldırım, başbakan gitmiş ihaleye girme demiş. böyle böyle dezenformasyon yapıp hedef şaşırttılar ama açıklamalarla her şey açıklığa kavuştu.