bugün

refah partisi

dine olan uzaklıklardan dolayı farkına varılamayan partidir .

yani adamın dinle bir işi yokki napsın dindar partiyi filan sen onun maaşına zam yap yeter gerisi mühim değil isterse ülke yansın onun umurunda olmaz onun tek derdi zamlar eğlence bu gece nerde kopsak acaba bu gün ne yesek gibi seyler oldugu için tabiki onun hayatını kısıtlayacak bir çok şeyi kabul etmeyecektir mesela ne yazık ki bazıları için bu din bile olabiliyor .

yani adam nasıl olsa kafasında bir din bulmuştur başka dini ne yapsın ki soruldugu zamanda herkesden daha müslümandır laf söyletmez ama yaşantısına baktınmı en kral batılıdan da moderndir .

alemlere akmalar vur patlasın çal oynasınlar kafaları çekmeler vesaire .

dinine sahip çıkmayan onu kollamayan ondan uzak duran menfaat ugruna onu savunmayan gereklerini yerine getirmeyi zor gören bir insanın din ve din ile alakalı seyleri desteklememesi çok normal .

ona lafmı yok tabi derki ya dini siyasete alet ediyorlar der kendisini haklı çıkardıgını sanar sormak lazım senin dininimi yoksa islam dininimi diye .

tabiki herkesin dini kendisinedir buna kimse tek bir söz dahi söyleyemez ama doğru olan tek bir var ise o da islamdır ayetle sabittir kuran ı kerim okumuş müslümanlar bilir .

islamın şartlarını yazmama gerek yok sanıyorum .

neticede tabiki dinsiz kimse yoktur ateizm bile haşa allah ın olmadıgına inanılan bir pagan dinir (olmadığına(inanılan).