bugün

alex de souza

http://fanatik.ekolay.net...am_3_detail_34_243020.htm

Hani insan gururlanır, türk bayrağı desenli t-shirt giydiğini veya şehitlerin adları anılırkenki hüznünü görünce ama bir de düşünür acaba tribünlere mi oynuyor diye.

Yukarıdaki haberi çok önceden duymuştum fenerbahçe muhabiri arkadaşlarımdan birinden. Ama gazetelerde falan çıkmadı. Neden diye sorduğumda istemiyor alex demişlerdi.

Evet adam olduğunu ben biliyorum. Ama galatasaraylısı, beşiktaşlısı tribüne oynuyor bu adam diyebilir. di..

Ama kalp nakli bekleyen çocuğun tüm masraflarını üstlendiği haberi bence herkesin çenesini kapatır.

Biliyor musunuz?

Alex ev sahibinin borçtan dolayı evini satacağını öğrenince 2 yıllık kira parasını Fenerbahçe'nin peşin ödemesini istemiş ve tutarı sözleşmesinden düşerek ev sahibini hacizden kurtarmıştır.

http://emlak.kanald.com.t...ev_sahibi_yapar/9818.aspx

Alex sakat çocukların eğitimini üstlenmiştir.

Alex ülkesindeki yetimlerin eğitimini üstlenmiştir.

Alex kim tarafından yapıldığı belli olan bir skandalla haksızlık yapılan Diana Taurasi'nin tekrar fenerbahçe'ye gelmesi için kampanya başlatmıştır.

Alex Türkiye'nin nabzını takip etmekte soyunma odası çıkışında gözlüklerini takıp kitabını eline alarak asla sadece bir futbolcu olmadığını aynı zamanda gerçek anlamda bir entellektüel olduğunu dünyaya göstermiştir.

Alex aile yaşantısıyla tüm türk spor camiasına örnek olmuştur.

Alex Fenerbahçe'nin en zor zamanında takım arkadaşlarına bir sene ücret almama teklifini sunmuş ve tüm arkadaşları tarafından bu teklif kabul görmüş ancak Aykut Kocaman ve Ali Koç tarafından şiddetle karşı çıkıldığı için hayata geçmemiştir.

Kısacası... Alex, Alex'tir. başka tanım istemez!