bugün

pro evolution soccer 2012

nedense bir türlü oynamayı beceremediğim oyundur. top playerde kim oynuyor olursa olsun deli gibi çalım atıyor şerefsizler. daha rahat gol atabilmenin bi yolunu bulamadım. kaleciler tam manasıyla rezalet. ilk maçımda ters bi topta defansa çarpan topu sadece mal mal bakarak içeri alan kaleciyi gördükten sonra bi düşündüm allah allah ben beginnerde falan mı oynuyorum diyerekten. çalım mevzuu (eğer atmayı becerebilirsen) her oyuncuyu messi yapmış. şutlar geçen seneye göre efsane ama hala istediğim kıvamda değil. bir kere yanında oyuncu varken şut çeken adamın topu balon gibi 20 metre havalanmaz, senelerdir peste olan gerzekçe bir durumdur ve nedense düzeltilmez.

bu kadar aptal kalecilere rağmen napoliye milanla 2-0 yenilmem senelerdir pes oynayan bünyemde tahribat yarattı. birileriyle oynarken tamam da bilgisayara karşı ı ıh.

editto: oynadığım en kötü peslerden olma şansı yüksek.

editto 2: direkten dönmüş bu oyun. tam sürüme kadar düzeltirlerse çok güzel bir oyun olacak ama benim defansın kevgirden beter olması acayip sinirimi bozmakta. yapay zekadan top alınmıyor amuğa koyim.