bugün

htc desire hd

samsung galaxy s ile neredeyse hiç bir farkı yoktur, sadece şekli şemali biraz daha iyi. iphone'la karşılaştırmak ise ios ve android farkı yüzünden elma armut karşılaştırmasına benziyor. bir tarafta google destekli bir açık kaynak, diğer tarafta inanılmaz bir customer support ve app store desteği var çünkü. ben açıkçası iphone 4'ten geçtim desire hd'ye ve çok da memnunum. daha mı iyi daha mı kötü daha karar vermedim açıkçası zaten çok da umurumda değil, değişiklik olsun diye geçmiştim. milletin abarttığı gibi felaket bir pil ömrü durumu söz konusu değil, evet pilin 1250 mah olması biraz can sıkıcı ama durum bir smartphone için "vahim" değil. kimse 1 ghz cpu'ya sahip bir cihazdan 3310 pil ömrü beklememeli zaten. iphone 4'ün neredeyse tamamının koca bir pilden oluştuğunu düşünürsek onunla pil ömrü konusunda kıyaslama tabii ki yapılamıyor ama bir smartphone olduğunu düşünürsek, insan gibi kullanımda 1-1.5 gün hiç de fena bir rakam değil.

bu arada "pili çok gitmiyor diye duydum o yüzden task killer yükledim" diyenler için gelsin: http://forum.xda-develope.../showthread.php?p=6426198

ayrıca nasıl bir kamera varsa bu alette, çözemedik. nikon d5000 kullanan hendrix cep telefonumun kamerasını beğendi. 8 megapiksel filan kullanmıyorum 5 ya da 3 megapiksel olarak kullanıyorum ama flaşı olsun, lens kalitesi olsun, insanı yanında dijital fotoğraf makinası taşıma derdinden rahatça kurtarıyor. 720p video da çekiyor. daha ne olsun be hafız.