bugün

oda tv

her ne kadar ulusalcı bir çizgide yayın yapsada, haberleri, konuyu ele alışı, özgünlüğü açısından iyi bir haber sitesi.

zerre kadar ulusalcı olmasamda bu baskının ardında yatanın ne olduğunu yüksek sesle söyleyecek kadar vicdan sahibiyim; bu faşizmdir. başka hiçbir şekilde tanımlanamaz, açıklanamaz.

hükümet aleyhine hiçbir eleştiri yapmak göt ister, ama şunu da ilave edelim akp tek başına bu operasyonları yapamaz, birileri akp nin önünü açıyor, hükümetin sıkıştığı noktada bir şekilde devreye balyozdur, ergenekondur, kıldır, tüydür, puff bir bakmışsın duman olmuşlar, bu çok sağlam istihbarat, çok sağlam taşak ister, bu ikisinin kimde olduğunu herkes bilir tekrar zikretmeye gerek yok,
şimdi bundan sonra her yer karga bokunu yemeden basılıp, aranabilir, chp, sözcü gazetesi, cumhuriyet, yılmaz özdil in evi herhangi bir şekilde ulusalcılıkla ilişiği olan kişi, kurum artık tekin değildir.

şimdi ben bunları yazdım da iyi mi bok yedim, bak buradan yazıyorum sabahın beşinde gelmeye kalkmayın, feci söverim, ayrıca ulusalcılıktır, milliyetçiliktir, kemalizmdir, chpliktir hiç işim olmaz, bir sonraki seçimlerde oyunu yüzde 0,1 lere çıkarmayı hedef sayan parti sempatizanıyım, durum budur.