bugün

bir gezegene ışınlanırken tuvaletin gelmesi

bir nesneyi ışınlamak için onun maddesel yapısının enerjiye dönüştürülmesi ve istenilen noktaya ulaşılınca enerjinin tekrardan maddeye döndürülmesi gerekmektetir.

ama bir insanı ışınlarken bütün uzuvları, organları, kemikleri, kanı, cartları, cürtları, önce enerjiye çevirmeli ve ışınlama bittiğinde enerjiyi maddeye dönüştürürken herşeyi tekrar eski yerine koymanız gerekir. eğer bu işlemi doğru yapamazsanız ışınlama bittiğinde ortaya et,kemik, kan, organ, yığını bir bulamaç elde edebilirsiniz. bu sorunu çözmek için vücüdümüzdaki her doku farklı farklı enerjiye dönüştürülmeli ve bu enerjilerin bilmem ne özellikleri farklı farklı seçilirse hatasız bir şekilde vücüt tekrardan, hatasız bir şekilde, birleştirilebilir.

bu bahsettiğim mekanizmayı sağlayacak bir düzenek, makina yapılırsa en son derdiniz tuvalet olsun. çünkü böyle bir durumda sizin tuvalete gitmenize neden olan maddeler de ışınlanacaktır yani enerjiye dönüşecektir. ışınlanma bittiğinde bunları tekrar maddeye dönüştürmezsiniz olur biter. sizin boklarınız uzayda sonsuza kadar gider gelir.

hatta gelecek yüz yılın ya da yüzyılların tuvaletleride ışınlama cihazlarının bulunmasıyla çok farklı bir şekil alabilir. tuvalete girersiniz düğmeye basarsınız, hemen yan kabine ışınlanır ve dertlerinizden kurtulursunuz...