bugün

eski sevgiliye söylenecek son sözler

Bi şansınız olsa şuan, eski sevgilinize ne söylemek isterdiniz? Eminim içinizde kalan bi şeyler vardır ha?

Lütfen bırakın artık bu tatavaları arkadaşım, sizin için üzülüyorum gerçekten. Eski sevgilinize bir şey söylemeyin artık. Eğer onu hala istiyorsanız, yeniden denemeyi teklif edin ama kabul etmiyorsa lütfen başka bi şey demeyin çünkü söyleyeceğiniz her şey dönüp dolaşıp canınızı yakacaktır.

Ama ben çok çaresizim, hayattaki her şeyi kaybettim, ama ama ben...

Ama size hiç bi bok olduğu yok! Ben kimsenin aşkını küçümsemiyorum aksine bu acıları fazlasıyla çekmiş bi adamım ancak zaten eğer dediğiniz gibi çok aciz bi durumdaysanız, bir kadın olmadan yapamıyorsanız, acınacak haldeyseniz, elinizden birinin tutmasına gerek varsa, söyleyin bana o kadın sizi ne yapsın haa? Evet daha kendi başının çaresine bakamayan işe yaramaz bi adam(!), hangi kadının ne işine yarar?

Gözlemlerime dayanarak söylüyorum kadınlar kendine güvenen erkeklerden hoşlanır. Ee şimdi sizde mi böyle olmalısınız? Hayır ulan hayır. Bi bok olmayın kendiniz olun. Bi kadın için çırpınmayın hele bitmiş bi ilişkinin yardımcı oyuncusuna takılıp kalmayın. Bu filmde star sizsiniz ve o bi süre sonra unutulacak basit bi figüran. Ona hiçbir şey söylemeyeceksiniz.

Ki durum bundan farklı olsa dahi "seven sikilir, siken sevilir" mottosunu gözönünde bulundurarak siz hiçbir şey söylemek zorunda değilsiniz. Haa sizin susmanıza rağmen karşı taraf hala hayatınıza şöyle bi "ceee" yapıp kaçıyorsa, söylenmesi gereken bir şey var;

"hayatımdan siktir git"

buradan sonrası tamamen kişiseldir;

evet çok değil şöyle son bir kaç yazıma bakarsanız "ne ulan bu tutarsızlık" diyebilirsiniz. evet tutarlı olduğumu iddaa etmedim, ben sadece yazarım arkadaşım sadece yazarım ve siz okumazsınız.