bugün

28 kasım 2010 galatasaray beşiktaş maçı

maç sonucu hakkında tahminde bulunmak ne kadar zor olsa da insanın gönlünden geçen bir skor illa ki bulunur. hadi ben galatasaray'lıyım yeneriz demek istiyorum ama olmuyor aga.
oynayacak olanlara bakmak lazım aslında. hagi kime oyna diyecek, kime demiyecek. hadi onu da geçtim bir kaç maçtır aklımda olan bir şey var. takımın içinde bir bölünmedir gidiyor arkadaş. elano, ilerde tek başına iki kişiyle mücadele ederken bir allahın kulu da gelip yardım etmiyorsa bu takımda bir bölünme var demişim çok mu?
Yabancılar türkler meselesi mi olay? Bilemiyorum ama içten içe de beni yiyor; acaba bizim ağalar, onlara o kadar para veriyorlar bizden ne farkları var, o kadar para alıyorsa gitsin tek başına gol atsın mı diyor yabancılara.
Yabancılar da ne oluyor olm burada triplerinde midir nedir bir yalnızlıktır gidiyor arkadaş.
liverpool'dan gelen insua vardı bizde ne oldu ona?
misi'ye ne oldu?
Elano milli takım lig ayrımını performans açısından nasıl bu kadar uçurum gibi açabiliyor?

yok, bir şeyler yapılmalı artık. keza bu mesele beşiktaş maçı ile alakalı değil gibi görünse de öyle.
büyük umutlarla alınan über starlar bir araya geldiklerinde iki pas bile veremez hale geliyor. önce galatasaray yaptı bunu(yakın tarihten örnek olsun deyü) sonra beşiktaş. arkadaş, iki takımında aç, hırslı, top kaptırınca topun arkasına geçebilecek, öyle aman aman teknikli olmasa da sahada ben varım diye haykırabilecek gençlere ihtiyacı var.
bu ne olm, ampute ligi mi veteran ligi mi süperlig?

oynat arkadaş, risk al biraz. yenilirsen, yenildik ama yetenekli genç oyuncular kazandık dersin olur biter. sonuçta hayati bir önem taşımıyor. ölüm kalım maçı değil, bir lig maçı.
yenersen şampiyon olmuyorsun, kupa kaldırmıyorsun ne bu korkaklık!