Son filmi Unutursam Fısılda'nın soundtracklarini dinlerken filmden kareler göz önüne gelmekte olup Farah'ın sesi bir yandan güftenin içtenliği bir yandan ruhun en derinlerine işlemektedir. *
destinası, çemberi, dönmeki, başka türlüsü... ve son olarak böyle gitmezi ve sezenler olmuşu ile hala ve hala beni dert deryasına atıveren, derya köroğlunun sesiyle can bulan, yıllardır kalitesinden ödün vermeyen müzik grubudur.
sevmediğin bir şehirde sevmediğin bir hayat yaşayıp sevmediğin işi yapmaktır.
ey gençler siz siz olun şu hayatta bir işinizi bir de eşinizi iyi seçin anacımdır. naçizane nasihat sebebidir.
ünlüsü gönüllüsü gönülsüzü hepsinin içinde en düzgünü en karakterlisi en adamı ve de en adamın dibi en gerçeği en "insanı" en mütevazisidir kendisi. dedikodulara bulaşmayan kendi doğrularından şaşmayan dosdoğru bir kişidir (kişiymiş). helal olsundur onu yetiştiren annesine ve nurlar içinde yatsın olan babasına. karateri düzgündür ee bir de üzerine hızlı ve güçlü olması eklenince onun oynadığı oyunları izlemek çok zevkli olmaktadır tadından yenmemektedir * bir de bu akşam babasının resmini görünce ağlaması şahsımı derinden etkilemiştir o ağlamıştır bizim de gözlerimiz dolmuştur.bir daha lütfen ağlamasındır.
hayatımda ilk defa bittiğine üzüldüğüm bir dizidir. 1. sezonu iki günde bitirerek 3 gün şaşı gezdiğim doğrudur. 4. sezonun sonlarına doğru iyice saçmalasa da gönüllerde taht kurmuştur ve yerini başka bir dizi alamamaktadır.
yarışmadaki ilk hali gayet yakışıklı olan lakin zamanla orman adamına dönen kişidir ki begüme aşık olmakla kalmayıp begümün de yandan yandan sırnaştığı "zavallı" çocuktur.
karolinin soneri kafalayacağı bölümü bu akşam olan, sırf "sıkıştırılmış erişkin" gibi ortalarda dolaşan bilmiş osman fırlamasının yüzüsuyu hürmetine izlenilen dizidir.
kişi bünyesinde işigücü bırakıp sahil kasabasına yerleşerek hormonsuz domatlar yetiştirme ve sıkıntısız, rahat, tekdüze ama mutlu ve "umutlu" bir yaşam sürme isteği uyandıran şarkıdır.
pıremiyeri bu akşam olan süper dizinin tesiri altında fazlasıyla kalmış olan insanoğludur. diziyi izleyip camları tuzlamakla yetinmeyerek kutsal su yapıp eve gelen-giden vatandaşa su atanı da vardır bunun. *
ergenus tarzı bir parça olarak eleştiriledursun cidden güzel, altyapısı sağlam bir parçadır lakin "bitti mi hikayemiz? bu ne biçim son böyle!" cümlesi ile de baya bir güldüren şarkıdır. cümlenin devamı insanı "bu ne lan böyle aq!" şeklinde devam etmesi beklentisine sokmaktadır. **
genelde geçip giden yılların, arkadaşlıkların, sevgililerin, mekanların, paylaşımların zamansız anımsanması şeklinde ortaya çıkıp akabinde insanın içini acıtan en baba duygudur. çaresi yoktur, içinizi acıtsa da bazen güzeldir. *
bambaşka bir keyiftir, zevktir. yılların yorgunluğunu taşıyan kokusu, orjinalliği bozulmadan günümüze kadar gelmesi ve başka insanların hayatlarını, başka dünyaların tozunu taşıması o kitabı kitap yapar.
inanç, kapalılık-açıklık bunların saygı duyulması gereken konular olduğunun altını çizerek kendini bu konularda geliştirmeni öneriyorum. insanları oldukları gibi kabul etmezsen bu başlığı açarak "anneannene" verdiğin zarardan ya da başka insanlara vereceğin nice zarardan daha çok kendine katbekat zarar verirsin. din, dil, inanç, cinsel tercihler vb. konular kişiseldir bir başkasını enterese etmez, etmemeli. bu görüşü kazanmak da biraz okumak, insanlara hoşgörülü yaklaşmak, farklı insanlar farklı kültürler görmek tanımakla kazanılabilir. biraz daha "empati" çok şey değil. *
iki gündür ağıza plesenk olan, müziği başka bir şarkının müziğini andıran ama bir türlü hatırlanamayan, her şeye rağmen eğlenceli, kıpır kıpır bir gökçe şarkısıdır.