bugün

işletme yönetimi ile başlayıp iş sağlığı güvenliği yerel yönetimler gibi bölümlerle defaatle tekrar ettiğim lisans üstü eğitim. Tam donanımlı biri oldum. Maksat tabii ki okumak değil askerlik ertelensin kafi. Bedelli şart.
yüksek lisans, yeni başlayanlar için bir disiplin; hocaların gözünde bir geçiş basamağıdır. yüksek lisans, asıl ciddi eğitim olan doktora öncesinde bilimin nasıl yapıldığı konusunda öğrencinin ufkunu genişletir. bununla beraber hangi alanda uzmanlaşmak istenilirse o alandaki önemli yayınları okuma ve bilgi birikiminizi artırma imkanı sunmaktadır.
ben geçen sene mezun oldum lisanstan, bu sene bölüm başkanının yanında yüksek lisansa başlayan arkadaşı görmeniz lazım(!)
akademisyenlik düşünmeyenler için kariyer açısından tezsiz yüksek lisans olanı makbul olabilir.
askerligi otelemek icin yapacak olduğum şey, tabi yapabilirsek.

anani sikim 2.48 ortalama ne ya bak yine moralim bozuldu.
yapmayı düşünüyorum ama yapacak enerjim yok artık ne yapsam bilemedim güzel bi ales puanım da var ama system error veriyom düşündükçe gene mi okul diyerekten.
lisansta verilmeyen ödevlerin , sunumların projelerin yüksek lisansa saklandığını düşündüğüm derece. en çok zorlayanda ingilizce olarak verilen makalelerin sunumunu yapmak olmuştur.
tecil sektirmek için ucuz yollu yüksek lisans arıyorum. not ortalamam 2.90 bilenler yardımcı olabilirse sevinirim.
insan kaynakları ve yönetimi, halkla ilişkiler ve işletme yönetimi arısında gidip geliyorum.

hangisinden yapmalıyım yüksek lisansı diye,

insan kaynakları uygun gibi geldi bana.

sizce hangsi daha etkilidir?

bu arada hayırlı forumlar bana.
yapmayanı dövüyorlar artık.
Gg wp olmuş yine amk. Ben çok Çalışkanım ama fırsat vermiyorlar.

görsel
Seneye güz döneminde yapmayı düşündüğüm şey.
En atraksiyon mezuniyet törenimi yaşadığım eğitim aşamam.
mutlaka iş deneyimi edindikten sonra--en az 2 en çok 5 yıl--yapılması önerilir. aksi halde lisansın devamı gibi algılanır.
Zor ve stresli.
Bizim hocalar kafayı yedirtir hele. Ama ortamı çok seviyorum. Üç kişiyiz ve dünyada saygınlığı olan hocalar yeri geldiğinde Bilal'e anlatır gibi hayıflanmadan anlatıyorlar.

En çok dedikodu qeyfini seviyom. Gündemi yorumlarken zaman su gibi akıp geçiyor ama almanca ya da Farsça etimoloji kasarken ölüm gibi geliyor. Bakın negzel bilim insanı potansiyelim var, utanmadan dedikoduyu övüyorum.

üniversite sırf ortam için bile okunmalı. Arada kalan genç arkadaşlarım varsa, gidebileceğiniz yere kadar gidin derim. yaşadığımız ülke çok baskıcı bir ülke. Kampüsler nefes alınacak üç beş yerden biri oldu.
2 tane yüksek lisans yaptım. ikisini de çalışırken yaptım.

Yüksek lisans için, doğru Üniversitede kafasından uzak bir eğitim alıyorsanız, eğlenceli ve öğreticidir.

Doğru hocalarla tadından yenmez.

Ama yüksek lisansın iş yerinde ya da iş bulmada etkili olacağını düşünüyorsanız, hiç yapmayın. Yüksek Lisans, kendinize yaptığınız iyiliktir.

Güzel de network olur, orası ayrı.
Ömrünü okumaya adayan öğrenciler. Aynı zamanda Letgodan öğrenciler diye evlerine eşya verdiğim zorluk içindeki öğrenciler.
Araştırma yapmak istiyorsanız akademik personel, aristokrat bir ailenin mensubu veya henüz kadro alamamış uçuk başarılı bir öğrenci olmanız gerektiğini anladığınız program.

Direniyoruz.
Bunda bile torpilin dönmesi beni çok şaşırtmıştır. Zaten yapsan da bir şey olmuyor bir de araya torpil sokuyorsunuz swh. Neyse kalsındır.
türkiye de askerlik erteleyip, title almak icin kullanilan amacindan sapmis lisans üstü egitim. Almanya gibi bir ülkede yapiyorsaniz gotunuzden kan aldiklari bilime gercekten birsey katmadikca okulu zor bitireceginiz bir surec.
uzaktan eğitimle bile parayı basınca yapılan bir eğitim. türkiye' de üniversite okuyacağına git sanayide usta ol ya da kaynakçı ol.
Okumaya doyamayanların adresi.
Artik Çalışmayı bıraktığım konuda uzmanlaşma eğitimidir.
Daha lisansımın hakkı verilmedi, yükseğini silkeyim abecesi.
Çalışırken bitirilemez ama her zaman bir heves içinde yer alan bir olaydır. Genelde yurtdışında yapılanı makbuldur.

ben bitiremiyorum.