Millet nasıl her gün jilet gibi düz saçla geziyor anlamıyorum.
Ben bi dönem çok sık düzleştirdim. Saçım o kadar seyreldi ki ödüm patladı. Sonra toparladı ama eskisi gibi olmadı.
Bir de çok kırıyor saçı. Düzenli olarak kestirmek zorunda bırakıyor. Sürekli saç düzleştirip saçını güzelce uzatabilen, uçları da canlı duranlara baya imreniyorum.
Kesinlikle saçları çok kırıyor. Saçım artık çok dökülmeye başladığı için kestirmek zorunda kaldım. Tabi ki özel günlerde gerekli olan bir şey ama mecbur kalmadıkça önerim yapılmaması. Bakın bana uzun saçlarım var diye sevinirken bir anda kestirmek zorunda kaldım ve lise yıllığım da hep bu saçımla hatırlayacağım kendimi, üzücü.
Hic yapmadigim sey. Sac kuruturken tarayarak kurutunca dumduz oluyor zaten zarar verir saca . Yanmaya karsi uretilen sac serumlarini kullanirsaniz etkisi aza iner tabi. Yanik yanik kokar sac bir sure sonra bunun icinde mumkunse saciniza sac acici sikarak duzlestirin.
sürekli yapıldığı taktirde saça zarar verir ancak bazen de gereklidir.
Ulan saçları düzleştirmeyince elektrikleniyor, kabarıyor, bi ucu bi tarafa bi ucu başka tarafa bakıyor, tuhaf bir şey oluyor be. Hani sürekli düzleştirmekten yana değilim ki sürekli düzleştirmem biliyorum ne kadar zarar verdiğini saçlara ancak diğer türlü olunca da hiç hoş durmuyor yani.
Ayrıca, saçlarım düz ancak kabaran ve daha ziyade elektriklenen cinsten. Bu yüzden düzleştirici ile adam akıllı şekile sokabiliyorum. Yani kıvırcık da düz isteme olayı falan değil.
iğrendiğim bir bayan davranışıdır kendine güveni olmayanların genellikle tercih ettiği birde yetmezmiş gibi saçlarını yüzünün ön kısmına atıp yüzlerini gizledikleri , at yelesine benzettiğim saç modelidir .
teknoloji sayesinde oldukça kolaylaşmış eylem. teknolojinin bu konudaki gelişimi adım adım izledim. lisede bir düzleştiricim vardı kalkar kalkmaz kendisini fişe takardım ki üstümü giyinene kadar ısınsın da saçımın önlerini düzleştireyim. üniversitede biraz daha gelişmişi çıktı, bu 5 dakika içinde ısınıyordu ve saçıma fön çekmeden düzleştirebiliyordu fakat fönsüz kalıcı olmuyordu. üniversite son sınıfta artık ısı kademeli olanları çıkmıştı. kendisini o zamandan beri kullanıyorum, fişe takıyorsun hoop ısınıyor, ısı kademesini ayarlıyorsun, dümdüz saçlar ortaya çıkıyor. fakat saç düzleştirirken dikkat etmek lazım, zira çok sıcak olunca saç el yakabiliyor ya da yanlışlıkla alete dokunmak parmağı birkaç gün kullanılmaz hale getirebiliyor.