bugün

kurban'ın sert albümünün introsundaki tek sözcük öbeği.
erkan can ın "gemide" filminde sık sık tekrarladığı repliktir. ayrıca kişilerin hayatlarına bir mola verdikten sonra tekrar kendi hayatlarına döndüklerinde kendilerine söylediği soru cümlesidir.
cem karaca'nın 1992'de cahit karaca ve uğur dikmen'in oluşturduğu rock kumpanyası'yla birlikte yaptığı 2. ve son albümüdür *. cem baba'nıın her şarkısının hit olduğu bu albümde şu şarkılar vardı:

01 Raptiye Rap Rap
02 Islak Islak
03 Sen Duymadın
04 Bu Biçim *
05 Sen De Başını Alıp Gitme
06 Niyazi Köfteler
07 Karabağ
08 Herkes Gibisin *
09 Nöbetçinin Türküsü
10 Ömrüm
11 Suskunluk
süleyman demirel'le özdeşleşmiş soru cümlesi.
5 günlük cezadan sonra bu toprakların üstünde yaşayıpta ırkçılık dincilik yaparak yemek yediği kaba sıçan yazarlara ayar vermeye başlamadan önce sorulan sorudur.
izmir buca da bir murat 124 ün arkasında yazar bu iki kelime, her yanından geçişimde şunun altına "yolda" yazıp kaçayım derim içimden.
274 ölü idi en son.
gemide filminin mottosu olan soru cümlesi. her insan, başına ne gelirse gelsin, derin bir nefes aldıktan sonra nerde kalmıştık deme hakkına sahiptir.
gemide filminde sadece bir replik olarak varken, barda filminde de nejat işler'in "merhaba arkadaşlar, nerde kalmıştık" demesiyle bir serdar akar mottosu olmuştur. saygılar.
serdar akar filmlerinin vazgeçilmezi olan söz.
benim için erkan can ile efsane olmuştur. nerde kalmıştık?
Çok fazla dedektiflik oynadım yeterli. Şimdi nerde kalmıştık diyerek devam ediyoruz. Birazdan açacağım başlık izmirliler için gelsin.
Cem karaca albüm ismi. Ayrıyettten çaylaklığı biten yazar söylemi.
uzunca bir aradan sonra gelen insanlardan duyulması muhtemel söz. misal şamarların efendisi fatih terim galatasaraya geri döndüğünde bu cümleyle tweet atmış ve türk twitter tarihinin en interaktif cümlesine imza atmıştı.
Napacaz be kamil.
çaylaklıktan çıkan yazar beyanı.