söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum dayanamıyorum. lcw dükkanları genelde büyük ve süslenmiş dükkanlardır, şehrin en güzel kızları orada çalışır. yerleri beyaz taş ile kaplıdır, dükkanları çok temizdir, titizdir.
ama tüm bu gerçekler lcw ürünlerinin kalitesiz olduğu gerçeğini kapatmamaktadır. işte dükkan için yapılan tüm görsel temalar, lcw ürünlerinin kalitesizliğini kapatmak içindir.
30 liraya kazak mı olur ayrıca. ucuz mal alacak kadar zengin misiniz.
30 liraya kazak alınca varoş; loft, hatemoğlu, colin s gibi mağazalardan 40 liraya kazak alınca elit oluyorsun. elitlikle varoşluk arasındaki fark 10 tl zaten.
ayan beyan ortada olan gerçektir. geçmiş yıllarda kaliteli giyimin sembolü olan ( tamam olmasa bile en azından fena değildi ) giyim firmasının götü başı dağıttığının göstergesidir. ya amın feryatları sen nerde 5-10 liraya kaliteli tişört giyiyosun allah aşkına.
ilginç bir önermedir. zira olay markaya veya kaliteye bağlı değil, verilen paraya göre değişmektedir.
desenleri bir boka benzemeyen, kondom inceliğindeki kazaklara 200 lira bayılan andavallardan farklı olarak -muhtemelen aynı kazağa- 20 lira veren insandır lcw insanı.
bütün bu bütçe, geçinme, yokluk durumları bir kenara, varoşluğun lcw'den çıktığını iddia eden küçük directioner'lar için Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı...
lcw kalitesizdir. katılıyorum, hatta kırk yılın başı güzel bir ürün yaparlar, onun da fiyatı mağaza diğer ürünlerinden %50 oranında daha fazladır. size "giymeye değer bir şey yaptığınız fiyatından belli" dedirtir. sonunda mağazadan eli boş çıkarsınız.
fakat lwc giyiyor diye kimse varoş değildir, zara giyiyorum diye hava atan artistten daha elittir, çok daha insandır benim gözümde.
egolarını tatmin etmemiş insanların söylediği sözlerden biridir.
bende lcw giyinmem ama varoş olcağını düşündüğümden değil kalitesiz olduğunu düşündüğümdendir. beğendiğim markanın sezon sonu indirimlerini beklerim
afrikada binlerce bebek süt içemediğinden ölüme mahkum oluyor birde sizin söylediklerinize bakın. olay birilerini aşağı görmekse kimin aşağılık olduğu gün gibi ortadadır.
maliyeti 60tl'yi geçmeyen kazağa 388tl veren heyecanlı türk genci önermesi. yeri gelir 388 de verilir, lakin insanları alım gücüne göre varoş olarak etiketlemek pek de düzgün bir kafa değildir. bu düşüncede olan zevatın cebinde muhtemelen ayda 115tl'ye taksitle alınmış bir iphone, cüzdanlarında da "seve seve" bir akbil bulunmaktadır. madem varoş değiliz, hususi arabamız olacak. bak mevzu nasıl bir saçmalığa doğru gidiyor, farkettin mi? sikerler öyle tutarsızlığı sözlük.
bir galatasaraylı olarak bana çarşı grubunun bir bestesini hatırlatır.
Akmerkezde kızlar bizde açlık var simdiki gençlerde paul shark montlar. Ayaklarında harley davidson var. Ananızı s.ks.n tüm garibanlar.
Geçen bir arkadaşla konuşuyoruz laf arasında ben lcw den giyinmem kesinlikle yani diyecek oldu.Çok uyuz oldum.Daha pahalı ve marka tercihine saygı duyarım,iyi giyinmek isteyebilirsin.Bunu bu şekilde ifade etmek zorunda mısın?
çocukluğumda lcw den alışveriş yapan en zengin çocuktu. şimdi bakıyorum evet fiyatlar düşmüş, kaliteden pek bir şey kaybettiğini söyleyemem, giyiliyor yani, lâkin xside diye bir marka var lcw mağazalarında, onlarda kalite düşük bu doğrudur.
genellikle ev içerisinde bu markanın ürünlerini giyiyorum varoşluksa, varoşluk ev lan bu. tshirt e 10 lira flan veriyorum bir kaç ay giyiyorum sonra bakıyorum pencereleri siliyorlar bizim tshirt ile, özetle geri dönüşümü yüksek ürünler yapıyor adamlar.
varoş demeyelim de durumu parlak olmayan insanlar diyelim. ne yapsın o insanlar çıplak mı gezsin. asgari ücret olmuş 774 lira, kalkmış lcw'yi eleştiriyorsunuz. adamın parası olsa o da ordan giyinmez heralde.
lcw kitleyi genişletebilmek adına fiyatları ve dolayısıyla kaliteyi düşürdü, doğrudur. geçmişte 3 satıyorsa şimdi 300 satıyor. yani izlenilen strateji örnek alınacak kadar başarılı. buraya kadar her şey normal. ama varoş nedir? kötü bir şey midir? önce bunu bir ayırmak gerek. fakirlik, varoşlukla aynı manada ise, tamam sorun yok. ama niyet kötü ise, trollük en baba varoşluktur.
yıllardır aynı tasarımları tekrar tekrar kullanılması ve sadece renkleri yer değiştirerek aynı ürünü binlerce üretilmesinin doğurduğu nihai sondur.
Bir üründen ne kadar çok fazla üretilmişse değeri o kadar azalır. Günümüzde lcw' dan giyinenlerin gün içerisinde şehrin herhangi bir yerlerinde pişti olma olasılığı % 87 düzeyine gelmiştir.
yanlış bir önermedir. benim 20 tane tişörtüm varsa 15 tanesi lcw dır. bir tişörte 90 lira bayılacağıma 50 liraya 5 tane alırım. hem çeşit fazla olur hemde ucuza kapatırım. herkes zengin değil ne yazık ki.