Muhtemelen tribal bir kafadadır ya da ona yakın başka bir tanım. Şahsen biri benim yanımda son ses serdar ortaç dinlese en yakındaki fırında iner küreği alır vururum ağzının ortasına.
Skrillex olursa diğer tekini ben alırım beraber dinleriz.
Çünkü kulaklığın amacı bellidir, müziği daha iyi duymak. bazı hıyarlar çıkacaktır kulaklığın asıl amacı toplum içinde bireysel olarak müzik dinlemektir diyen. ama üretilen kulaklıklar ortada. şimdi gidip güzelinden bir kulaklık alıp kısık seste dinlemekte olmaz. yani amaç müziği iyi duyabilmektir.
gel gelelim otobüste vs. beni rahatsız edecek kadar yüksek sesle müzik dinliyorsa biri, o kulaklığı götüne sokasım gelir evet.
ben genelde orhan gencebay dinlerim son ses kulaklıkla. yatay çok seslilik ancak böyle belli oluyor babanın eserlerinde. he yanımdakiler beni tınlamıyolar. bi keresinde bi kadın sesin çok dışarı geldiğini söyledi, ben de kulağını tıka o zaman dedim. ehehehe. iyi demişim demi.
ergenken bu müziği herkes duymalı deyip açardım, sonra kulağımdan çıkartıp ellerime aldığımda dışarı çıkan sesin sinek vızıltısı gibi olduğunu görünce hayal kırıklığı yaşadığımı bilirim. boş boşuna kulağım zkmişim meğerse. ama duysalar hoşlarına giderdi bence hala iddia ediyorum.
çünkü metal müzikleri veya drum&bass müziklerini kısık seste dinlemek insana zevk vermez. otobüste açarsan tabi o rahatsız olacak 1-2 kişi illaki çıkar. ama zamanla alışıyorlar, denedim.
otobüste yandaki amcanın horlama ya da geğirme sesini duymaktansa son ses yılmaz morgül dinlemeyi bile göze alabilirim. bazı durumlarda hiçte yadırgamıyorum bu arkadaşları. he saçma sapan yerlerde de buna karşıyım açıkcası.
(bkz: kütüphane)
sanarsın kütüphaneden çıkmıyorum.
cidden anlayamadığım insandır. Sesini duyacağın kadar açsan yeter, etrafındakilerin duyacağı kadar açmanın lüzmu yok. Araba çarpsa, cüzdanları çalınsa farkında olmayacaklar.