kişisel gelişim kitaplarını küçümseyen gençlik

entry22 galeri1
    1.
  1. En fazla onların ihtiyacı olduğu gençliktir lakin bu gerçeği kendilerine itiraf etmekten kaçınırlar.
    1 ...
  2. 2.
  3. birini anlamak için kişisel gelişim kitabı okunduğu tezine binaen insan okumakla görülür ama anlaşılmaz anlamak için pratik lazımdır bu tür kitaplar pratik hiçbir şey katmaz insana. sadece para verdiğinizle kalırsınız eğer okumak kendinizi ve başkalarını etraflıca görmek istiyorsanız, psikoloji kuramları üzerine içerikler araştırınız.
    1 ...
  4. 3.
  5. empati yeteneğinin olduğunu fark etmek için kişisel gelişim kitapları okumak gerektiğini zannedenlerin olduğunu öğrendiğim başlıktır.

    empati yeteneğini kişisel gelişimle fark ettiremezsin. kişisel gelişimle kullandıramazsın. aile içindeki eğitimin derecesi ve çocuğun bunlara yatkınlığı empati ve sağlıklı iletişim yetilerinin gelişimi için yeterlidir. diğerleri teferruattır. hayat teorik bilgilerden farklıdır. kitapta yazanları ,pratikte uygularken sorun çıkar.
    3 ...
  6. 4.
  7. bi eksikligi olmadigini dusunuyordur. buyuk ihtimalle de cahil cesaretine sahip farkindaligi diplerde olan bi kekomancidir.
    1 ...
  8. 5.
  9. kayboldugumu dusundugum zamanlarda asil beni bulmam lazim diye dusundum ve basit dilli bi kisisel gelisim kitabI alip bazi seyleri anlamaya baslamistim taa ki arkadaslarim tarafindan elestirilene kadar. Ulan lanet olsun sizin gibi geri kafalilara.
    2 ...
  10. 6.
  11. doğan cüceloğlu bu konuda candır. fakat piyasada daha kendi gelişimini tamamlayamamış yazarlar yokta değil hani.
    2 ...
  12. 7.
  13. S*ktir et "john c.parkin" okumayan gençliktir.
    0 ...
  14. 8.
  15. zaten az sayıda doğru karar veren bir genç nüfus var, o az kararlardan birini de içlerinde böyle eleştirenler var. sonuç sıfır yine. *
    0 ...
  16. 9.
  17. Haklı olan gençliktir kişisel gelişim kitaplarında sadece süslü püslü motivasyonlu cümleler vardır insanı gaza getirir sonra gerçek hayatta kitapta yazamayan bir şey başına gelince insanın şaşırır kalır sonuç olarak hayat 1.kez yaşanıyor bırakın başkalarına göre yaşamayı kendiniz öğrenin yaşayın.
    0 ...
  18. 10.
  19. 11.
  20. hayata,topluma karşı donanımlı bireyler için kişisel gelişim kitapları şart.
    1 ...
  21. 12.
  22. sadece para kazanma amacıyla yazıldığını düşündüğüm gereksiz kitap türü.
    1 ...
  23. 13.
  24. Cizgi film izlesinler.. yapacak bir sey yok.. kendini gelistirmeyip sokağa adım atan gençliğe tanik oluyor guuuuun gecmesinki..
    0 ...
  25. 14.
  26. iki üç Kişisel gelişim kitabı okuyup kendini geliştirdiğini sananlara dert olmuş nesildir.
    0 ...
  27. 15.
  28. Sadece para kazanmak amacıyla yazılan gereksiz kitap türüdür çünkü, zamanında secret a millet sarmıştı çünkü medya bile reklamını yaptığından ötürüydü, eski yeni birçok kişisel gelişim kitabı var benim ailemde baktım okudum hepsi 'iyi düşünün iyi olsun, yok bir arkadaşım hastam vs böyle yaptı da oldu yok başarıya ona buna kasın' diyedir teması temelde tamamen aynı para kazanmak isteyenin yazdığı saçmalıklardan öte bir şey değil yazarlağın çoğu psikoloji eğitimi bile görmemiştir eminim göreni de iş yapmıyordur paraya ihtiyacı vardır, best seller birçok kitaptan daha kötü bir türdür kimse maval okumasın.
    0 ...
  29. 16.
  30. kisisel insani olgularin bir yazidan bir kitaptan okunup gelismeyecegini bilen gencliktir.
    0 ...
  31. 17.
  32. Degisime gelisime acik olmayan ve gelisemeyecek duz kafali genctir.kitaba verecegi paraya bosuna diye bakacak kadar onyargilidir.
    Kisisel gelisim farkindaliktir, farkindalik bazen okudugundan, bazen yasadigindan, bazen de dinlediginden kazanilir.
    Kisacasi gelismek bir yana dursun; her hangi bir seyi kucumseyen biri kibrin kör gozleriyle bakar dunyaya..
    0 ...
  33. 18.
  34. Baskalarinin dogrularini benimsemek istemeyen gencliktir.
    1 ...
  35. 19.
  36. gerçek anlamda bu kitapları zamanında fazlaca okumuş biri olarak konuşuyorum.
    gerçekten yazılanların bir çoğu sadece gazlamak için yazılan şeyler hiçbir etkisi yok.ama olay şu küçük yaşlarda insanın ufkunun genişlemesini sağlıyor ve yeniliklere açık oluyorsunuz.o yüzden 20 yaşına kadar okunması desteklenmeli.kalkıp 40 yaşında teyze okuyup ;ben hayatımı değiştircem tribine girmesin.
    0 ...
  37. 20.
  38. bunu yazan o sözde psikologların bile bi' sik olmadığını bilen gençliktir. o değil de hiç güleceğim yoktu cidden ya hahahahhaha

    hayatım psikolojik sorunlarla geçti, sayısız kere psikoloğa gittim ve o kadar para baydım ama cebimdeki paramın kaybolması dışında değişen bir şey yok. ayı şekilde çevremde de çok giden ama ne hikmetse onlarda aynı ben gibi ? çok garip değil mi ?

    oturup 2 felsefe ve psikoloji kitabı okusanız, çok daha hayata geniş bakarsanız. lise zamanlarında kişisel gelişim saçmalıklarıyla harcadığınız zamanı özellikle üniversitede çok arayacaksınız.
    0 ...
  39. 21.
  40. kişisel gelişim kitaplarını fazla ciddiye alan yaşlı toplumdan daha iyidir. ulan emine beder'in kitabından tarifini alıp kek yapmazsınız evde, tipin biri "güç içinizde" dediğinde luke skywalker olmaya kalkıyorsunuz.

    edit: bu insanlar kategorisinde, sabah bakkala 2 adım yürümeye üşenip, ebru şallı eşliğinde pilates yapmaya kalkışanlar da vardır mesela.
    0 ...
  41. 22.
© 2025 uludağ sözlük