tıp hariç her bölümdür bu ülkede. yapacak bir şey yok. bende iü kamu yönetimi okuyorum. işsizliğim garanti. geleceğim yok. karamsar bakıyoruz geleceğimize gençlik olarak. kim bizi kurtaracak?
Okuduğum bölümün öğretmenlikte atama sıkıntısını biliyorum, bu sebeple kâtiplik sınavlarına girdim. %90 kazandım, sonuç bekliyorum. Üniversitenin meslekî anlamda çok da işe yaradığını düşünmüyorum açıkçası -en azından Türkiye’de-, fen-edebiyat fakültelerinin amacı bilim insanı yetiştirmektir. Maalesef ülkemizde 4 yıllık bölümler kpss için tercih ediliyor.
Tum ogretmenlik branslari, iktisat, isletme, uluslararasi iliskiler, siyaset bilimi ve kamu yonetimi, maliye, ekonometri, istatistik, psikolojik danismanlik ve rehberlik ve hukuk.
Hukuk mu evet hukuk, kopek surusu gibi bir yere gelememis, kendi ofisini acamamis veya bir kuruma atanamamis avukatlar var.
genelde fen ve edebiyat fakültesi bölümleridir. tarih, coğrafya, sanat tarihi, çinicilik, arkeoloji, antropoloji vesaire. ha birde şey var bilgi ve belge yönetimi eski adıyla arşivcilik.
Hititoloji. Boyle bir bolum vardi benim zamanimda. Askerlik 18 ayken millet askerden kacmak icin okurdu bu bolumu. En dusuk puanla Alan sosyal bolumlerden biriydi.
Yukarıda sayılanlar Kocanın kralını bulmayı sağlayan bölümlerdir.
Dersler ağır olmadığı için rahat rahat takılıyorsun. Sosyal ortam oluyor.
Benim fuck buddy olarak görüştüğüm kızlar hep öyle bölümlerde okuyordu. Oradan biliyorum. swh.
diploma, iki dandik sertifika ve akp gençlik kollarına üyelik sonrası işsiz kalan varsa haber etsin, şurada kör testereyle bacaktan kesmeye başlayacağım kendimi.
eskiler '' okuyun da adam olun biz okumadıkta noldu'' derlerdi. şimdi ise ''okumayın biz okuduk da ne oldu'' diyeceğimiz dönemlere geldik. türkiye'deki her bölüm işsizlik garantilidir siz kendinizi geliştirmeye bakın. bir bölüme takılı kalmayın. yabancı dil bilin gidin yurt dışına.