huawei

    195.
  1. Ben 6 gb ram ile çalışan 9.1 yüklü P30 kullanıyorum. Güncelleme almasa ne olacak. Bu haliyle 2 sene çok rahat kullanırım çünkü oyun falan oynamıyorum.

    40 megapixel ana kamera 32 megapixel ön kamera için aldım ve kamera performansı beni tatmin etmeye yetti.

    3650 mah pil kapasitesi var. Kutudan çıkan hızlı şarj aleti ile kullanmak şartıyla %70 şarja 30 dakika şarj ile ulaşıyor.

    Benim için bunlar önemli gerisi laf-ı güzaf.
    14 ...
  2. 198.
  3. Huawei, teknoloji alanında yenilikçi ve yükselişi durdurulamaz bir konuma geldi. 2-3 yıl içinde Apple hegemonyasına son vericekti. Mobil cihazda dünya lideri olacaktı. Belki apple'a sadece bilgisayar sattıracaktı.
    Ama A.b.d. yine serefsizliğini yaptı. işte böyle bir ülke a.b.d.
    12 ...
  4. 97.
  5. 3 senedir akıllı telefon kullaniyorum. 500 liraya aldim. Zira telefonla atomu parcalamiyorum isimi de görüyor.

    Gordugum kadariyla huawei kullananlar genelde memnum. Memnun olmayanlar da aslinda hic kullanmamislar ama memnun degiller. Enteresan.
    10 ...
  6. 130.
  7. Bu markanın son model telefonları dururken hala ezik iPhone kullananlara şaşıyorum. Gidip p20 pro kullanın ıphone nedir arkadaş ya.
    13 ...
  8. 1.
  9. 197.
  10. Google’ın trump götü yalamak için desteğini keseceğini söyleyen marka.

    Google hayatının en büyük yanlışını yapar. Zaten hali hazırda telefonların anlaşması devam eder ama gelecek telefonlara desteği belki kesebilir.

    Artık ios ve androidden daha güzel bi alternatif lazım. Bence zamanı geldi. Açık kaynak kodlu olsun. Linux temelli falan da değil. Sıfırdan.
    6 ...
  11. 196.
  12. amerikan menşeili şirketler ve hatta amerikan hükümeti huawei'ye sağlam ambargo uygulamakta, hedef almakta.

    gelecek ya huawei veya da huawei 5 yıla kepenk kapatır.
    ama ortalama bir çizgide devam etmeyecek.

    huawei google'a alternatif kendi sistemini yapar.
    not düşün.
    7 ...
  13. 73.
  14. Teknik desteği türkiye'nin bir numarası. 2 sene once p8 modelini düşürdüm ve anakartı bozuldu. Pazartesi günü yolladım, salı ellerine ulaştı ve aradılar, düsürmeye bağlı olarak anakart bozulmuş dendi ve kasko olmamasina ragmen ucret almadan anakartı değişip ertesi gün geri yolladılar. 2 yıl önce böyleydi umarım değişmemiştir. Adamsınız.
    6 ...
  15. 198.
  16. Google öyle bir şey yapamaz. Eğer yaparsa şayet, ciddi Zarar görür ve alternatif üretmek için kolları sıvar koniçivalar.
    7 ...
  17. 199.
  18. Huawei, xioami, Samsung, LG, asus, Sony, BlackBerry başta olmak üzere Amerika ambargosunu (Amerika'nın en büyük silahı Google) kırmak için Kendi özgün yazılımı kaynak kodları oluşturmaya iter.

    Yarın bu Huawei dışında kalan diğer markalara da olası bir yaptırım ticaret Savaşı'nda bahane çıkaran ABD, kendi tekelini koruma çabasında ki Amerika'nın elinde olan en büyük silah Google'a karşı korunma isteği diğer firmaları resmi olmasa bile gayri resmi bir ortaklığa iter.

    Bugün Huawei ne durumda ise (daha önce Samsung ile de sorunlar yaşanmıştı) yarın diğer markalar da aynı sorunu yaşayacak.
    Bunun için tahminen önümüzde ki 10-20 sene ve sonrasını planlayan bu firmalar bunun alt yapısını hazırlamak için ön görüşmelere muhtemelen başlamıştır.

    Böylelikle bu adı koyulmamış savaş diğer alanlara da sıçrayarak devam edecek. Tahminen işletim sistemi programlar alanında değil bu savaşta işlemci grafik pil ekran üreticileri de taraf tutmak zorunda kalacak.

    Avrupa da gelişmiş ülkeler her ne kadar ABD yanında yer alsa da ucuz maliyet kaynak açısından el altından çin piyasasına (ingiltere de 5g yapılanması) açık destek veriyor. Fransa Alcatel markası ile Çin arasında ki evlilik bunun kanıtı.

    Microsoft Google gibi firmalar bu ticaret Savaşı'nda ABD çıkarını milliyetçilik duyguları ile korur mu korumaz mı bilmem ama bu savaşta taraf olması ile oluşacak gelir kaybının maliyetini tanzim garantisi almadan bu savaşta yer almayacağı aşikar.
    Üstelik el değiştiren iletişim firmaları ile marka olarak alanda hakimiyetini kaybeden Amerika yazılım olarak Google ve Apple dışında oluşacak bir özgün iletişim sistemi ile neler kaybedeceğini tahmin bile edemezsiniz ki buna neden olanı bunu engellemeyeni abd başkanı da olsa kazığa oturturlar.
    Amerika'nın kaybını trilyon dolarlar bile telafi edemez ki bu yazımlar sayesinde dünya istihbaratı Amerika tekelindedir.

    Bu ticaret Savaşı'nda Amerika her ne kadar korumacılık kapsamında karar alsa da sonuç olarak bunu sürdürmek başarılı olmak için ucuz iş gücüne beyin göçüne ihtiyacı var ve bu Meksika sınırına duvar örme politikasında esneme demek olacak.
    Savaş açtığı markaların ülkesinden daha fazla insan gücü personel alımına gidecek.
    Bu ülkelerin ucuz marka ve ürünlerine karşı Kendi ürün ve markalarının değerini düşürecek.
    Microsoft tarafından alınan Nokia Taiwan'a satıldı. ABD elinde Motorola Lenovo ya satıldı ve mikrosoft da HTC ile iPhone şu an tek ABD menşeli telefon olarak kaldı.

    Unutmadan; onbinlerce lisans olan Nokia Motorola HTC gibi telefon markaları satışları yapılırken el değiştirirken ellerinde ileriye dönük lisansları ve ar-ge araştırmaları da satılıyor mu bunlar bir sır.
    Ne olursa olsun 1-2 marka ile ticaret Savaşı'nda Amerika başarılı olamaz.
    Pazar payını korumak için her kesime her alanda mutlaka ürün çeşitliliği korumalı ve ortaklıklar yapmalı.
    Her satınalma paritesinde olan insanlara, fiyat performans odaklı her kesime her ihtiyaca göre ürünler sunmalı.
    7 ...
© 2025 uludağ sözlük