Eskiden bu sınavlara bu kadar çalışılmıyordu ya da ben mi çalışmıyordum o kadar çok? 8 saatte ne çalışılır, nasıl oturulur masa başında?
Sınava hazırlanan minnoş yazarlarımıza da bu vesileyle zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.
Bunu başarı addeden andavalların övünç, kıvanç, onur kaynağı. Günde sekiz saat çalışıyorsa bir insan ve ortaya bir şey koyamıyorsa enayidir, net. Çalışmak size farklı şeilde yutturulmuş. Çalışmak, sınavda domalıp beklemek için değildir, gerçek başarıya ulaşmak içindir.
ne ygs ler ne lys ler girdi, üniversitede vizeler finaller falan kpss şimdi de fakat hiç başıma gelmedi anasını satayım, ölmeden önce 1 kere yapsam bari.
optimistliğe gerek yok tutmayacak eylem.
biz de denedik olmuyor,onlar da denedi olmuyor bu işi ancak felsefe haline getirenler becerir,şimdiden geçmiş olsun,başarılar.
8 veya 12 saat çalışarak değil gerektiği kadar çalışarak başarı elde edinebilir. Bunun için önemli olan vicdandır. Ben öğrenci iken Geometriye tam 2 yıl çalıştım ama tarihe hiç çalışmadım. Önemli olan öğrencinin kendini bilmesi eksiklerini bilmesi kendi ile doğru konuşması. Yoksa 8 saat hem çok uzun hem de bıtkınlık verecek bir süre.
Tus çalışıyorsanız ve artık bu sınavı bir öncekine nazaran daha bir ciddiye almaya başladıysanız normal sayılabilecek hatta hafta sonları için +2 saat daha eklenebilecek(eklenmesi gereken) durum.
Sonrasına yapmayı çok istediğiniz bir şeyi ödül olarak belirleyerek yapabileceğiniz bir şeydir. Bu bir film, dizi olabilir. Arkadaşlarla gezmek, bilgisayar oyunu olabilir. işe yarıyor.
Yoğun çalışıldığını gösterir her şeyin fazlası zarardır dedirtir. Az çalışıp öz çalışmayı bilmelidir. Bütün yükü 1 güne veya son haftaya bırakmak yerine her gün 1 saat baksa idi bugün totosu sandalyeye yapışmazdı.