genelleikle orta yaş teyzelerde görülüp, nedense gençler tarafından utanılan bir harekettir. ne sanki millet içtiğin suya mı bakıyor nerden almış diye? veya öyle bir tespit mekanizmaları mı var da ben bilmiyorum? velhasıl kelam bir sakıncası yoktur. güvenle, utanmadan, sıkılmadan içebilirsiniz.
tabi evden çıkar çıkmaz suyun yarısını içip geri kalanını on saat elde taşıyıp hoşaf olmuş lan bu diyerek bir kenara atmak da ayrı bir mantık hatasıdır.
bedava yaşıyoruz şiirini, hayata geçiren insandır. (bkz. ben, yani asıl ben, ben olan ben, entry olan değil) siirde bedava olan 'hava ve su' öğelerini gerçek hayattada gerçekten bedava kullanıp kendini avutmaktır. güzel bir şeydir. ayrıca 50 krş hayat kurtarır!..(allah kahretsin, yer yer 75 krş hatta 1 ytl olunca daha çok kurtarır) kara geçtiğimiz hissi uyandırır aynı zamanda kafalarda ticaret ışıkları yakabilir. Evden çıkmadan yanınıza mutlaka suyunuzu almalısınız diye sosyal mesajımı da ekleyeyim burda da entryimi bitireyim. (bu entryden sonra erikli öncülüğünde, su firmaları olağanüstü toplanıp ahmetyildirim'in infazına karar verdiler. bu entryden sonra kendisini gören, entrysini okuyan olmadı...)
orta yaş üstü kadınlarda sıklıkla görülen durum, olay anından önce böyle zamanlar için eve bir şekilde giren küçük su şişeleri depolanır ve dışarı çıkılacağı zaman suyla doldurulup çantaya konulur, normalde elde taşınan herşey ağır gelmesine rağmen çantaya konan su dolu şişeler hiiç ağırlık yapmaz ne hikmetse.
okula su şişesiyle gitmek gibidir, gayet mantıklıdır. bayanların bunu yapması zaten normal karşılanası bir durumdur. gerek bünyelerinin zayıf oluşu, gerekse çanta gibi ıvırzıvırlar taşıyor oluşları hasebiyle suyu daha rahat muhafaza edebilecek olmaları bu durumun normal karşılanmasında en önemli etken tabi. ama tipik bir gezintiye çıkan erkek suyu neresine sokar bilemem. elinde şişeyle gezmeyi sevmez bence. *