c1: yalnız abi... bi telefon bağlatmalısın.
c2: sebep ?
c1: kartta bi tek cep var.
c2: 3 kelime... so what ? *
c1: iş numarası olmadan iş olmaz diyorlar. herkes öyle söylüyor.
c2: kardeşim, business aleminde kravat önemlidir, görünüm önemlidir. burası bugün var, yarın yok. saçma sapan fikirlerle gelme. allah aşkına ya. *
c2: bunu yönetim kurulunda(!) dile getirirsin. *
c2: sinerji bakliyat.
...
c2: nakliyat değil, bakliyat.
...
c2: nakliyat mı lazım size ?
...
c2: biz nakliyattı da bakliyata döndük.*
...
c2: yeniden yapılandık. bi tek sinerji aynı kaldı.
cem yılmaz ın eski yeteneğini kaybetmeye başladığını düşündüren reklamlar. hokkabaz gibi sıkıcı bir filmden sonra bu reklamlar işin üstüne tuz biber ekmiştir. eğer arog adlı film beklenen kadar komik olmazsa cem yılmaz eski şöhretini kaybedecektir.
binlerce işçisi emeğinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle grev yaparken, turktelekom un * milyonlarca lira harcayıp tek kişiye yaptırdığı reklam filmleridir... türktelokom sadece telekomdur artık, türk'ü sökülmüştür özelleştirilince; kime ne grevdeki işçilerden!!
son bir kaç reklamda cem yılmaz kaç reklamdır başaramadıgını başarmış, bizleri güldürebilmiştir. istenilen düzey de budur.
bu türk telekom reklamlarından da unutmayacağım aklımda kalacak tek türk telekom hizmeti de sanırım videofon olur, bir çok kişide de böyle olacaktır eminim, bir reklam filminde ürün sahibinin de isteyeceği düzey budur...
en son sonunda cem yılmaz'ın karakterine uygun bir reklamla buluştuğu reklamlardır. sonunda istenen düzeye gelmiş, dikkat çekmiş bir reklam yapabilmişler.
sonuncusunda balıkçı rolünde girmiş cem yılmaz'ı izlediğimiz diğerlerine göre nispeten daha iyi ve komik olan ama hala istenilen düzeye gelememiş, istenilen tadı veremeyen reklamlardır.
Marka olmanın, isim yapmanın ne kadar önemli olduğun ispatlayan reklamlar dizisidir. Son reklamlarda cem yılmaz kendisinin oynamasına bile gerek olmadan paracıkları cebine indirmiştir. Ailesinin yüzünü göstermeyen diğer bireylerini de en yakın zamanda ekranlarımızda bekliyoruz.
Ayrıca bu kadar entrynin girilmiş olması da göstermektedir ki reklam başarılıdır, herkese ulaşmıştır, hafızalara kazınmıştır. Haa "ben ev telefonumu kullanırım kullanmam türk telekom sana nooluyo!" denilebilir o da başka.
cem yilmaz li opet reklamlari başlığından 3 sayfa daha fazla entry alan başarılı reklamdır.
ayrıca cem yılmaz reklamda dedesini ninesini oynaratarak paraları cebine atmaktadır.
tüketiciyle dalga geçen reklamlardır. sehpanın üzerinde "çekiyo mu mahmut?" derken, kendi astronomik fiyatlarını doğrulamıştır. cep telefonuyla konuşulmasının tek sebebi olan şirketken, tüketiciyi zavallı yerine koyup alay etmektedir. bu reklamla, yüksek fiyatını doğrulamıştır.
iğrenç ötesi reklamdır.bu iğrençliğe babasını abisini ve dayısını da katarak dahi durumu kurtaramamıştır cem bey.içimden al akrabalarını da git diyesim geliyor.demiyorum(!)
cem yılmaz dışında herkesin oynadığı reklamlardır. abisi, babası dayısı ne alaka dedirtir. ayrıca verilmek istenen mesaja ulaşılamamıştır, bulan varsa bir zahmet anlatsındır.