bugün

türkiyede gerçekleşecek olan şampiyonadır.
(bkz: 2014 dünya kupası)
gurur duymamız gereken durumdur.
(bkz: bi de final oynasak tadından yenmez)
(bkz: kehanette bulunmak)
şu anki kadronun tecrübe kazanmış halini düşünürsek, şampiyon olmamızın çok da sürpriz olmayacağı şampiyonadır. ayrıca ölmez de sağ kalırsam tribünlerden izleyeceğim şampiyona olacaktır.
ibrahim kutluay'ın ilerleyen yaşına rağmen oyuncu olarak katılmak istediği organizasyondur.
düzenleneceği illerden birisinin izmir olacağı şampiyona. diğerleri istanbul,ankara bir de antalya olacak galiba
tanjevic yerine gerçekten takımı sağlam oynatacak bir koç önderliginde, iyice olgunlaşmış hido'nun etrafında kurulacak bir milli takımla ümitlerin son derece olumlu olduğu turnuvadır.
türkiye'de gerçekleşecek, büyük ihtimalle ilk turda elenmemizden sonra federasyon başkanı turgay demirel'in 'bizim hedefimiz 2014' diye açıklama yapacağı turnuva.
taraftar ve hakem desteğiyle 2001 avrupa şampiyonasındaki gibi hafifçe arkadan gazı alacağımız turnuvadır. henüz 3 sene var o turnuvaya dek o yüzden takım savunması kavramı oturtulmalı ve "biz sayı atamıyoruz kazmayız biz" düşüncesinden çıkılarak takımın gerçek hücum gücünden yararlanılmalıdır.

bide bu iş tanjevic'le olmaz sanki lan. herif bilinçli oynatmadı takımı avrupa şampiyonasında gibime geliyo. getirin david blatt'i bak nası azıtıyoruz.*
her şey bir yana point guard sorununu çözmüş olarak girmemiz gereken turnuvadır.
2007 avrupa şampiyonası gösterdi ki, orhun ene ve harun erdenay hiç vakit kaybetmeden idmanlara başlamalı. 3 yıl içinde turp gibi olurlar şerefsizim.
(bkz: orhun ene ve harun erdenay basketbola geri dönsün kampanyası)
2010 yılındaki güney afrikada tertiplenen futbol dünya kupasını aldığımız takdirde beklenen ilgiyi bulamayacak şampiyonadır.
Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Togay Bayatlı tarafından yapılan bir açıklamada, yapılması planlanan tesislerle ilgili hiç bir girişim olmadığından Türkiye'Nin elinden alınabileceği belirtilen şampiyonadır.
2001 ve 2006 ruhunu yakalarsak başarılı olabileceğimiz şampiyonadır.
hangi salonlarda yapılacağı belli olmayan, projelerin maket halinde durmaya devam ettiği şampiyona.
kısmet olursa dream team'i izleyeceğimiz turnuvadır. 2000'de avrupa şampiyonasını kaçırdık buna niyet artık diyoruz.
tbf başkanının açıklamalarına göre türkiyede yapılması ufak da olsa tehlike altında olan şampiyonadır. yazık..(bkz: http://www.ntvspor.net/Pages/29093.ASP)
türkiye'de yapılması büyük tehlike altında olan şampiyonadır. eğer elimizden alınıp başka ülkeye verilirse türk spor tarihinin en büyük rezaletini yaşayacağızdır. yazık olsundur.
turnuvanın türkiyeden alınması an meselesi olan şampiyona. koltuklarını sevenlerin hala da bir şey yapmaması türkiye gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermesi çok acı. (bkz: http://www.ntvspor.net/Pages/30659.ASP)
türkiye'ye çok şey katacak , çalışmaların son güne bırakılmaması gereken organizasyon.
yabancı sitelerde yazan bilgilere göre organizasyon için rte bizzat kendisi güvence vermiş. eğer 2009 mayısa kadar bir ilerleme gerçekleşmez ise turnuva ne yazık ki türkiyenin elinden alınması kararlaştırılmış.
türkiyede gerçekleşmeme ihtimalinin tamamen ortadan kalktığı şampiyonadır. umarım düzgün bir organizasyona imza atarız. kobe bryantın da gelmek istemesi heyecanı bir nebze daha arttırıyor tabiiki. ayrıca;
(bkz: http://www.htspor.com/spo...080-Ve-tehlike-gecti.aspx)
Maçlarının Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in son anda şapkasından çıkaracağı salonlarda oynanması beklenen şampiyona.
cenk akyol'u maclara kurtarici olarak girerken görmek istemedigim sampiyona!
ama tabii hic belli olmaz, cünkü;

(bkz: bogdan tanjevic)
olimpiyat düzenlemek için yıllardır büyük çaba veriyor gibi görünen güzel ülkemin becereksiz yöneticileri yüzünden tarihinin en rezil organizasyonu olarak anılacak basketbol şampiyonası.
türkiye'nin elinden alınması muhtemel uluslararası turnuva.