bugün

türksel süper lig'in adaletli bir lig olması halinde gerçekleşmesi işten bile olmayana hadise...
(bkz: yakışır timsaha)
artık anadolu'dan bir şampiyon daha çıkma zamanı geldi, bursaspor bu gazla gider inşallah.
(bkz: gönüllerin şampiyonu)
türk futboluna yeni bir ivme kazandıracak gelişme. yıllardan bu yana 3 takım arasında gidip gelen şampiyonluk yarışına bir aday daha gelecek, hem rekabet hem de kalite artacaktır.
(bkz: o değilde bir sivasspor vardı ne oldu ona)

büdüt: yiğidolar rahatsız. *
şimdiye kadarki parlayan anadolu örneklerinin sonraki düşüşleri ve hataları, bundan sonrakilere ders olacağından mütevellit, pek te uzak bir ihtimal değildir.
her ne kadar taş gibi takım olsalarda türkiye'deki üç büyük egemenliğinin bozulmasına en az 10 yıl daha var.
maçların masa başında sonuçlanması olayının bitmesi durumunda olması muhtemel bir durumdur.
bursasporun bir maçının eksik ve dolayısı ile türksel süper ligin gizli ikincisi olduğu ve bu durumda liderle arasında sadece 1 puan fark olduğu gerçeği göz ardı edilmediğinde daha bir kuvvetlenen olasılık...
(bkz: gizli ikinci)**
http://guncel.turkcellsuperlig.com/
istatistikten bihaber kişilerce "hayal" görülen şey.
bu sezon her türlü bizans oyununa hazırlıklıyız. taşlansak da, seyircisiz oynasak da şampiyon olacağız...
(bkz: football manager 2010)
edit: çok gerçekçi bir oyun yani ondan dediydim zamanında
"pembe" bir hayaldir... mavi olmasını beklemiyoruz zira.
8 mart 2010 eskişehirspor galatasaray maçı sonrası lider galatasaray'ın eskişehir mağlubiyeti ile bir adım daha yaklaşılan hedef...
turkcell superlig'e geniş ufuklar kazandıracak hadisedir. futbol-sever olarak istediğimizdir.

olmuştur. ufkunuz genişlemiştir. kayserispor'un ufku genişlemiştir, trabzonspor'un ufku genişlemiştir, i.b.belediyespor'un ufku genişlemiştir, antalyaspor'un ufku genişlemiştir. ufukları genişlemiş, iştahlanmışlardır. bu sebeptendir ki 3 büyüklere kök söktürmektedirler.
en büyük hayallerimden biridir, türk futbolunda devrim yaratabilecek bir olaydır.
bursaspor hayalin pembesini gören değil, rakiplerine karabasan gördüren takımdır. şampiyon olacaktır... (bkz: 22 şubat 2010 fenerbahçe bursaspor maçı) (bkz: 18 aralık 2009 beşiktaş bursaspor maçı)
olması umutla beklenen, yüreklerden geçen temenni.
(bkz: dereyi gormeden pacalari sivamak)
(bkz: turkcell süper ligi)
tekbirlerle geliyorlar.
#7496261
taraftar kardeşliğinin (BursAnkara) nasıl olması gerektiğini bize öğretip şampiyonluğu hak eden kulüptür.
üç büyükler mottosunu değiştiremeyecek şampiyonluktur. geçen sezon bir sivasspor vardı. ligte fazlasıyla kötü olan galatasaray ve fenerbahçe sayesinde yıldızı parladı. bundan nemalanan beşiktaş oldu. bu senede fenerbahçe için çok parlak bir sene değil. genel anlamda üç büyükler sorun yaşıyor. sivasspor yerine sahnede bursaspor var. farkı; ateşli bir taraftar grubuna sahip oluşu, sert ve çirkef oyun algısı. şampiyon olacağına inanmıyorum, olsa da bu öyle çok geniş ufuklar kazandıracak bir durum değil. bu sene varolurlar, seneye bir bakmışsın yok.

edit: o değil de bunlar şampiyon olamazlarsa lige çamur atmaktan çekinmezler. daha şimdiden başladılar, o zaman tahayyül bile edemiyorum.
ligde böyle her takıma geçirmeye devam ederse, üç böcükler(büyükler) böyle boktan oynarsa olabilecek ve türkiyenin 5. büyüğüyle yüz yüze geleceği sivasspor'un önceki sezon mahrum kaldığı ihtimal.
ertuğrul sağlam'ın teknik direktörlük zekası sayesinde timsahların başarıyı yakalamıştır ve şampiyonluğun en büyük adayıdır inşallah şampiyon olur.