bugün

galatasaray ve beşiktaş böyle sapır saçma oynamaya devam ederlerse gerçekleşmesi mümkün olacak hede.
(bkz: dereyi görmeden paçaları sıvamak)
(bkz: 2005-2006 sezonu şampiyonu galatasaray)*
30 yıl öncede aynısını söylenmiş olan söz.
aradaki puan farkı açılmaması için gereken ayarlamalar yapılacağından şimdiden söylenmesi zor söz. Yarınki fenerbahçe maçında * fenerbahçe aleyine yapılan hatalara dikkat çekmek istiyorum.
balık hafızalı yurdum insanı.**
(bkz: 2005-2006 sezonu şampiyonu galatasaray)
çok erken yapılan bir önermedir.daha beşiktaş,galatasaray ve trabzonspor ile karşılaşması olan fenerbahçe'nin,süper lig'in sürprizlerle dolu olduğunu geçen seneden gayet iyi bilmektedir.bekleyelim görelim... *
(bkz: 2005-2006 sezonu şampiyonu galatasaray)
bazı yazarların kendi kulup başkanlarını ve yöneticilerini sütten çıkma ak kaşık sanarak diğer kulup yöneticilerinin bu önermenin gerçekleşmemesi için şike yoluna gideceklerini savundukları durumdur.
geçen sene 2 maçta da galatasaray'ı yenmesine rağmen şampiyon olamayan takımın,sezon sonunda* oraya buraya çamur atması ne kadar gerçekçidir o da tartışılır.bırakalım efendim bunları,elle atılan goller de geçen sene değilmiydi?
(bkz: 25 şubat 2007 antalyaspor fenerbahce maci)
(#1343677)
(ara: olamazsın demedim adam dedim)
zaten tek takımın katılacağı şampiyonlar ligine bi sonraki sezon hiç katılamayacağımızın göstergesi.
olamaz ise cikar angutun biri "istifa edivorum" der.
olamaz ise cikar angutun biri "tesaduf" der.
an itibarıyle bugünkü bjk - gs maçı sonucunda yüzde seksene yakın ihtimali olan hadisedir. Doğrudur fenerbahçe gerçekten kötü top oynamaktadır ama buna rağmen rakipleri çok daha kötü futbol oynamaktadır. Yani fenerbahçe kötünün iyisidir ve bu yüzden bir galatasaraylı olarak itiraf etmem gerekirki şampiyonluğu hem bjk hem gs'dan daha fazla hak etmektedir. Eğri oturup doğru konuşmak lazımdır.
sezon sonunda gerçekleşecek önermedir. ama bir de zico açısından düşünüyorum, takımı uzun yıllardır hiç oluşmamış bir puan farkıyla şampiyon yapıyorsun ve türkiye kupasındada (şimdilik) yarı finale çıkartıyorsun ama takımdan gönderiliyorsun. bunu yurt dışındaki yabancılara nasıl anlatırsın? yeni getireceğin hocaya ne dersin? ilginç valla..
haa...olurda zico gönderilmezse bu entry yi seve seve yerim...
ne yazik ki galatasaray'in besiktas'a 2-1 yenilmesinden sonra buyuk ihtimalle gerceklesecek olaydir. cunku besiktas sampiyonlukta fener'i zorlayacak gucte degildir.
tüm takımların istikrarsız ve kötü oynadığı türkiye süper * liginde çok fazla da büyütülmemesi gereken önermedir.
olursa angutun biri çıkar "hakemler taraf tuttu" der.
olursa angutun biri çıkar "şike var" der.
(bkz: mezarlıktan geçerken türkü söylemek)

herkes korkar, utanacak birşey yok, çok insani.
ha bir de şey vardır, birşeyi kırk kere söylersen olur diye, ha gayret, ama sahada çeneler değil ayaklar konuşuyor, unutmamakta fayda var.
heralde avrupa ligleri arasında en az puanla şampiyon olarak fenerin yine dibe vurmasını sağlayabilecek durum.
fenerbahçe nin hakemler, federasyon ve zico ya rağmen şampiyonluğun bir ucundan tuttuğu göz önüne alınırsa yanlış olmayan önermedir.
dereyi görmeden paçayı sıvama sendromu. daha önceki sürümü için (bkz: 2005-2006 sezonu şampiyonu galatasaray)
aziz yıldırım'ın görevde kalıp kalmamasıyla doğru orantılı cek-cak ekli gelecek zaman fiili.
muhtemelen 33. haftada oynanacak olan galatasaray - fenerbahçe maçında kesinleşecek durumdur. şampiyonluk turu ali sami yen'de atılabilir.
geçen sene de aynı şekilde söylenen söz.*