bugün

feminizm

hatalarından ya da tutumlarından dolayı yalnız kalmış kadınların ortaya attıkları abuk sabuk görüşlerdir. örneğin benim üniversitede bir hocam şöyle demişti. "dünyadaki malların kayıtlarının 100de 70 i erkeklerin üstüne" . bir an ona "lan gerizekalı sen kocanın üstüne kayıtlı evde oturmak için baskımı görüyosun" demek geldi. demedim ama demiş kadar oldum ona gönderdiğim negatif enerjiyle. neticede kirası alınan bir arsanın kadın ya da erkeğin üzerine kayıt olması pek birşeyi değiştirmez.

bu, başlıkta belirtilen saçmalıklara sadece bir örnek. kadın görsel olarak erkekten güzel olduğu için sömürülür. kadın olduğu için değil dikkat ederseniz sokakta taciz edilen kadınlar gibi erkekler de vardır. yani neticede mevzu güzel olanı elde edememenin verdiği tutarsız ruh halidir.

feminist kısmısı, ezilenlerin kadın olduğu için ezildiğini iddia eder. evet böyle örnekler vardır. kadın olduğu için ezilen insanlara rastlanılabilir. örneğin kadın olduğu için okula gönderilmeyen kız çocukları varıdır. ama aynı kız çocuğunun 15 abisinden 10 ununda aynı şekilde okula gönderilmediği kalan beşininde okuma yazma öğrendikten sonra okuldan alındığı göz ardı edilir. üstelik kadınları ezdiği iddia edilen bu toplum bu cahil erkeklere aile kurma ve onlara bakma yükümlülüğünüde yüklemiştir.

peşin olarak: o çocuklara hiç bir sorumluluk yüklenmemiş kadında çalışsın diye çemkirecek feministleri gerçekçi olmaya davet ediyorum

günümüz kolpa feministlerine ithafen yazılmıştır.