bugün

bordomavi net

sağduyu temsilcisi taraftar portalı, grubu, birliği vs.

bordomavi.net yönetimi ve üyelerinin herhangi bir olay karşısında ilk değerlendirmeleri "trabzonspor bundan ne fayda/zarar görür" sorusunu yanıtlamak yönünde olur. bursa'da bir zillinin sözlerine kapılıp olayı büyütecek, eskişehir gibi önemli bir maç varken dikkatleri o yönde toplayacak, konsantrasyonu ve moralleri bozacak bir duruma destek vermeyi reddederler o yüzden.

bordomavi.net herhangi bir grubun "tersine" iş yapmaz. bordomavi.net trabzonspor'un hayrına iş yapar.
gurbetçi gençler ile karşılaştırma yapmak yanlıştır. gurbetçi gençler, yöntemlerini ve tarzını beğenmiyor, desteklemiyor olsam da trabzonspor'u türkiye'nin her yerinde takip eden, peşinden koşan bir gruptur. bmn ile gg'yi karşılaştırmak yanlış ve gereksizdir.

bmn üyeleri yaşamadıkları şehirden kombineler alır, maça gidemeyenlere dağıtır. böylece hem kulübe, hem şehir insanına, hem tribünde takıma destek olmuş olur.
bmn üyeleri türkiye'de hiçbir taraftar grubunun yapmadığını, yapamadığını yapar, kitaplar yazar. hem kulübe, hem taraftarına, hem de kütüphanelere, yazın dünyasına katkıda bulunur bir bakıma.
bmn üyeleri ormanlar kurar, efsanelerin adını yaşatır, vefa gösterir, vefa göster"t"ir, hatırlatır.

bmn, trabzonspor'un adını olumlu, güzel, zarif organizasyonlarla duyurmaya çabalar, zihinlere kazınmış taraftar profilini olumlu yönde düzeltmeye, değiştirmeye uğraşır, takımına maddi ve manevi desteğin en güçlüsünü yapar ve trabzonspor'un haklarını her alanda savunur.

biraz art niyetsiz bakanlar bordomavi.net'in trabzonspor'un hakkını ne şekilde savunduğunu hatırlayacaktır.

albayrak döneminde girdaba giden trabzonspor için trabzondaki 6 gazetede ve ulusal gazetelerden Fanatik'te yayınlanan ilanları,
federasyon yürüyüşleri, protestoları, lig tv tepkileri, decoderler iptal organizasyonları,
2016 için trabzon kentinin merkezi yerlerinde verilen ilanları, basın yayın organlarını bu yönde bilinçlendirme, dikkatlerini çekme çalışmaları,
tribünde, sokakta, internette ve aklınıza gelebilecek her yerde trabzonspor'un yalnız olmadığını gösterdikleri onlarca ve onlarca etkinlikle varlık amacını suale ve şüpheye yer bırakmadan yerine getirmektedir bordomavi.net

beklediğiniz öfke ile kalkış ise, holiganizm ise, tezcanlılık ise yanlış yerdesiniz.
bordomavi.net kontrolsüz ve yersiz öfkeyi, holiganizmi ve tezcanlılık ile yapılan hataları bertaraf etmeyi başarabilmiş bir birliktir.
bu sağduyulu ve trabzonspor için her adımı düşünülmüş, hesaplanmış tavrını sürdürecektir.