bugün

yeni entry girildinin altindaki okunmayan yazi

entry girildikten sonra ekranda beliren ancak ekranın çok hızlı kaybolmasından dolayı hiçbir zaman okunamayan * ifade. ben de naptım, o göründüğü kısacık zaman zarfında "print screen" yaptım ve işte o yazıyı şimdi huzurlarınıza sunarım*:

(c) 2006 uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

edit: aslında üye girişi yapılmadığında en altta yazıyormuş bu yazı, lakin benim pc'de otomatik üye girişi olduğundan görmemiştim..
amanınn.. şuan aşağıda da yazıyor.. boşuna mı uğrasmışım* ama nerden bileyim, başka bir yerde de yazılı olan bir ifade olduğunu anlamaya fırsat tanımayacak kadar hızlı kayboluyordu..