bugün

eski sevgiliye dönmek

hatadir. cok buyuk bir hatadir hem de.

geri donup yeniden sevgili olacak kadar sevdiyseniz zaten ilk seferde de dusunmussunuzdur ayrilmadan once -ben onsuz ne yaparim, ne ederim, olurum- demissinizdir ve buna ragmen ayrilmissinizdir. cunku oyle olmasi gerekiyordur. bitmistir bazi seyler ve yurumuyordur. onemli sorunlariniz vardir, cozemeyeceginiz. surekli tartismaya baslarsiniz. ardindan kacinilmaz son, ayrilik.

cok sancili bir donem olur tabii ki. ilk baslarda mutlu anlardan cok tartisip kavga ettiginiz anlar gelir gozunuzun onune. aradan aylar gecer o kavga ettiginiz zamanlar unutulur, iyi hatiralar akla gelir. -ben neden ayrildim lan bundan, hala esek gibi seviyorum hem de- dersiniz illa ki.

bir sekilde yeniden baslar iliskiniz. 2 ay sorunsuz devam eder. cunku araya buyuk ozlem girmistir. bunu gidermek uzun zaman alir. sonrasinda akliniz basiniza gelince, o da siz de sorun cikarmaya baslarsiniz. eski sorunlar hem de. alin bakin tarih tekerrur etti. biliyordunuz boyle olacagini ama unuturmus gibi yaptiniz bir sureligine. (bkz: askin gozu kor etme durumu). ne oldu peki? ayrilinca yine aci cekeceksiniz. hem de eskisinden daha cok. neden? daha cok ani birikti cunku.

arkadas sozu dinleyin. ben ettim siz etmeyin. yapmayin boyle seyler. askinizdan olseniz bile cozumu olmayan bir sorun yuzunden ayrildiysaniz ne olur barismayin. utanmasam yalvaricam lan. * *