bugün

supernatural

--s6 spoiler--
ilk bölümüyle düş kırıklığı yaratmamıştır. klasik bir supernatural sezon başlangıcıydı. hatta dede, sam ve kuzenler gibi ağır bomba sayılabilecek isimlerin diziye dönmesi veya katılmasıyla diğer sezon başlangıçlarından bir-iki basamak üste bile çıkabilir.(dede yerine babayı getirseler tepeye bile oynardı.)

yepyeni bir konuya başlangıç yaptıklarından biz izleyicilerine çok yaban kaldı bu bölüm. umarım birkaç bölüme ana konuyu oturturlar, çünkü ana konunun ne olduğu hakkında ipucu bile verilmedi. öyle dedeydi filan olcak iş değil yani.. dean'in eski haline gerek yok gibi, bence kapanık ve daha karanlık bi dean de gayet izlenebilir gözükmekte. yeni kuzenler de beni pek kesmedi açıkçası, daha orijinal karakterler çıkabilirdi.

(#8082560)'da da bahsettiğim gibi tanrı olayına kesinlikle bir çözüm bulmalılar. neden kardeşlere bu kadar kıyak geçildi bilmek isteriz..görmek istediklerimiz arasında da crowley kesinleşti zaten. ama unutulan yeni meg'i de bi görelim artık.. artı bir de nedense death'i de ara ara görmek ister bu bünye. en azından mesela birileri ölürken o gelsin alsın canını falan.. çok güzel geliyo şerefsiz.*
--s6 spoiler--