bugün

dört mevsimin de boktan oluşu

durmadan dusunuyorum sozluk. hic durmadan, hic usanmadan dusunuyorum. dusunur halde bazen gokyuzune bakarken buluyorum kendimi, bazense milletin gotune basina bakarken. bazen bu icinden cikilmaz dusunce boguyor beni. boguldugum bazi zamanlar sikintiyla basimi ellerimin arasina aliyorum, bazense basini sol elime. dusunuyorum ama icinden cikamiyorum. neden mevsimlerin tamami sik gibi? neden? neden neden?? neden olsun sari gelinnn nedennnn???? ( bu kadar dusununce balata yandi tabi )

sevmiyorum 4 mevsimi ben. sicak ve kurak gecen yazlardan nefret ediyorum. pisik olan kasiklarim ve terin kendine vermis oldugu ozguven ile tum dotumu sahiplenen donum sebebiyle sevmiyorum. sicaktan pipim buzustugu icin sevmiyorum. geceleri sicaktan uyuyamamayi, gunduzleri yolda yuruyememeyi, klima onunde tutulan boynumu sevmiyorum. ve hepsinden onemlisi yuzme bilmeyen bana insanlarin her yaz duzenli bir sekilde yaptigi denize gidelimde sana yuzme ogreteyim altyapili sakalarindan dolayi sevmiyorum.

sevmiyorum soguk ve kurak kisi. her sene es gecmeden grip oldugum, yuksek ateste pipim buzustugu, ruyayla gercegi karistirdigim icin sevmiyorum. kat kat giyindigim, klimadan nem kaptigim, elektrikli sobadan kol gibi elektrik faturasi girdigi icin sevmiyorum. birayi ilik icmek zorunda kalmaktansa tiksiniyorum.

bahari da sevmiyorum ben. hatta en cok bahari sevmiyorum. hatta ve hatta ne kadar bahar varsa...dondure dondure....( ilk ve son bahardan bahsediyorum tabi) bazisi her bahar asik olurken ben polen alerjisi oldugum, dolayisiyla pipim buzustugu icin sevmiyorum. polen alerjisi, bunu okuyorsan adam degilsin olummmmm.. ciceklerin arkasina siginma.. neyse, yagmurdan donum kadar islanmayi, acan cicekleri, dokulen yapraklari, tavanimda sevisen kelebekleri, biz gelmesek senin arayip soracagin yoktu seklinde her bahar yeniden ortaya cikan sinekleri sevmiyorum.

sevmiyorum 4 mevsimi ben. hepsinde pipim buzusuyor...bak yine...
güncel Önemli Başlıklar