bugün

soul forged sin

ilk önce şunu söylemelidir ki, kendini, bir türk birliğinin kurulması ve türklerin eski gelenek-görenekleri ve inançlarına dönmesi gerekliliğini savunduğundan dolayı, turancılığa yakın görür, türk islam sentezi denilen gudubete ise bir yerleriyle güler, ondan nefret eder. özenti değildir bu bağlamda, özenti olsa "hurraaa ben atsızcıyım lan" falan derdi. kendi özgün savunduğu bir fikriyatı vardır arkadaşın kısacası. ha naturalist midir, sonuna kadar, hatta türkçü - ekolojizm kabilinden bir sentezin oluşması için çabalamaktadır kendisi. (hatta bu konuda yazdığı bir takım makaleleri de mevcuttur lakin gerçek kimliğini ifşa etmemek adına burada bu makaleleri vermeyecektir.)

tabii ki türk düşmanı arapçıoğlanları kendisinin bu görüşlerine sonuna kadar karşı çıkacak, o arap kanıyla, adetleriyle, gelenek görenekleriyle asimile olmuş beyinleri bu duruma çemkirecektir. anlayabilir yani bunu.

gel gelelim link mevzuuna. şimdi arkadaşım, bu yazar orda "esir alamazsın, müslümanlar ölsün gebersin" diye bir şey demiyor ki, niye kıçından laf uyduruyorsun? diyor ki, tamam sen hayatta kalmak için esir alabilirsin, bak buraya kadar anlaşabiliriz, lakin niye karıların kızların ırzlarına geçiyorsun. hatta bunu yaparken bir de niye utanmadan ahlaktan, güzel huylardan bahsediyorsun?

tek sorduğu soru budur sfs'nin. şu ana kadar da adam akıllı cevaplayan olmamıştır bunu.

şimdi bu konu hakkında söyleyecek birşeyiniz varsa konuşun, yoksa bi çay koyun allaaşkına.