bugün

sonisphere festival 2010 istanbul

2. gün günlüğü ;

beşiktaş yollarında ezilme tehlikeleri atlatarak varılmış festival olsun tanımımız. ve biz devam edelim;

hayko cepkin; sevene sevmeyene saygı göstermek lazım ancak adamın iyi müzik yaptığı aşikardır ancak bu sahnede başına gelmeyen kalmadı. ara ara sesi kesildi. iyi toparladı yine de. açıkçası kendisinden sahnede güzel bir gösteri bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğrattı. yapmadı bunu hayko cepkin.

bu arada ilk tuvalet deneyimimi de yaşamış oldum. su akıyordu eyvallah. ama bir sabun bir kağıt peçete yoktu. pisti ayrıca son derece. saha içinde konser aralarında inanılmaz bir tuvalet kuyruğu vardı. pisuvarların etrafı hala açıktı ve işini!? yapan abiler yeni açığa el salladılar, fotograf çekenlere poz verdiler. eğlendirdiler epey.

manowar sahnedeydi. sanki biraz kızmıştı accept öncesi olduğu için. e haklıydı da. joey demaio türkçe konuşarak güne damgasını vurdu. kimi helal sana joey dedi, kimi kes ulan amığa koyim diye bağırdı durdu. oturan insan sayısı azdı. çok azdı hatta. herkes ayaktaydı. herkes eşlik ediyordu. izleyenlerle iletişim harikaydı. tribünlerin ve saha içinin elleri hep havadaydı. her güzel şey gibi bu da bitti.

köfte ekmek tadı fena değildi ancak 7.5 lira insanın içini çok acıtıyor sözlük.

accept geldi sahneye. güzel başladı. şarkılar çok uzun uzadıya olduğundan mıdır nedendir bilinmez insanlar bir anda konseri terketmeye başladılar. çok az insan eşlik etti. üzüldük ya da sadece ben üzüldüm. harikaydılar aslında.

bir güvenlik görevlisinin festivali vidyoya alması garip geldi.

günün notu: son performans manowar ın olmalıydı.

ayrıca birinci gün için (#8485861)