bugün

serdal adalı

beşiktaş taraftarının en sevdiği yönetici olmuştur kısa zamanda. aynı zamanda ömer güvenç'in bugün kendisi hakkında yazdığı bir yazı da vardır.


--spoiler--
tebrikler adalı
1964 adana doğumlu... 1984'te iş hayatına atılmış. babasının rahatsızlığı nedeniyle kaliforniya üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmış. ve adalı holding'i kurmuş. altı bin çalışanıyla uluslar arası iş yapmış. evli ve iki çocuk babası. ismi serdal adalı.
kulüp yöneticiliğindeki ilk yılı. futbol şube sorumlusu ve transfer komitesi başkanı. bu işlerde henüz acemi olmasına rağmen ilk transfer icraatı portekizli yıldız ricardo quaresma. maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçmadan beşiktaş'a kazandırması. beşiktaş'ta harikalar yaratır veya anelka, ortega, güiza gibi tutmayabilir. bunlar, bu transferin yanlış olduğunu anlatmaz.
beşiktaş'ta başkan yıldırım demirören'in dışında bu kadar fazla para veren olmadı. adalı şu ana kadar cebinden 10 milyon euro harcadı. 5 milyon tl'ye de (bu parayı geri almamak şartıyla) şan ökten kamp binasını yeniden yaptıracak.
bu bilgiyi ben çok özel bir yerden aldım. serdal adalı bu paraları verirken tek bir şart koşmuş; 'kesinlikle gizli kalacak.' ama kötüleri manşete çıkarken böylesine bir durumu da yazmamazlık yapamazdım.
sayın adalı bundan sonra neler yapar; bilemem.
ama bir gerçek var ki; kısa zamanda büyük iş becerdi. şu anda adalı için söylenecek tek söz: tebrikler, bravo adali
--spoiler--