bugün

sevgilisinin spermlerini yutan çevre dostu kız

proteine dayalı dengeli beslenme uzmanından aldığı öğütlerden ziyade, sevdiği ve taptığı erkeği eros'unun, o besleyici özetini dirhem dirhem alan ve her gramını ziyan etmeyen kızdır. temiz, naif ve bir o kadar da çevreci kızdır. ne de olsa o bu duyarlı davranışı yapmadan önce, senin o mucize özetin anlamsız yerlere dağılacak, hepsi biraz yetim hepsi biraz öksüz kalacaktı. oysa şimdi bal dudaklı sevdiceğinin kursağında... artık onlara şenlik, halay, düğün, bayram.

unutkan co pilotonun, sorumlu olduğu araba deposunun dibinde kalan bir kaç damla benzinin, yarışın sonlarında son hızla finish çigisine gelindiğinde bu olaydan yırtmanın dayanılmaz hafifliği ve bitik hatta orgazm olmuş yarı mutlu şapşırık bir ifadeyle asıl pilota "ohh bu seferde yırttık" diye şöyle bir bakması gibi.. ve işte "seni herşeyinle istiyorum"! diyen kız: gıdıklanmam son damlama kadar ellerin hassas yerlerimden beni vurmazsa...geriye benden kalan sadece kül. savur şimdi onu da avuçlarından toprağına.

sen, vakumlu bir elektrikli süpürgesinin ağzına namlusunu dayayan ve hortumu elizabeth yapan, 12 vatoz gücüyle vakumu elektrikten alan ergen. sen nereden bileceksin, kıpkırmızı, ıslak, ateşli, istekli ve canlı bir dudağın farkını ha? haa dersin ki; "şartlar yeterince oluşmadı eldeki kısıtlı bütçeyle bu kadar", anlarım. o zaman efendi efendi çek elizabeth'ni. neyine gerek senin, ıslak kuru elektrik süpürgesinin kuru hortumlu elizabeth'i?