bugün

robin hood

bir serinin ilk filmi gibi duran yapım, sanki devamı gelecekmiş izlenimi uyandırıyor. Öncelikle şunu söyleyeyim ki alıştığımız ve bildiğimiz Robin Hood'u göremiyoruz. Film Robin Hood efsanesinin nasıl başladığını anlatıyor, "ve efsane böyle başladı" sözleriyle de sona eriyor. Şahsen ben Robin Hood'un efsane haline geldikten sonrasını daha çok seviyorum.
Filmin ana savı "halk güçlü olursa, yönetenler de güçlü olur, halkını ezen yöneticiler güçlü olamayacaklardır. bu yüzden seni ezen yöneticilere karşı ayaklan ve senden aldığı güçle büyüdüğünü bilen, bu nedenle seni de güçlendiren, sana saygı duyan bir yönetim iste." olarak özetlenebilir.
film bir dönem filmi, makyaj ve dekor sizi bu dönemin içerisine sokuyor. Müthiş diyalogları ya da şaşırtıcı bir kurgusu olmasa da öyküyü sıkılmadan takip edebiliyorunuz. Oyunculuklar oldukça başarılı. Müthiş aksiyon sahneleri ya da görüntü efektleri yok.
Sonuçta ortaya ortalama üstü diyebileceğimiz bir film çıkmış. Keyifli vakit geçirmek için ideal. Ama unutulmazlar arasına girecek bir film ya da hayran olunan Robin Hood karakteri beklenmesin.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar