bugün

fenerbahçe şampiyon olunca herkesin susması

bunu hangi başlığa yazsam bilemedim çünkü her başlık aynı bokun yeşili. her neyse benim de söyleyeceklerim var!

öncelikle, bir fenerbahçeli olarak turkcell süper lig şampiyonu olan bursaspor'u kutluyorum. demek ki hak ettiler ki en fazla puanı toaplayıp şampiyon oldular. ama,

bir de bursaspor'u bu sene etkili çıkış yapana kadar destekelemek aklının ucundan geçmeyen yaşadığı şehrin takımını bile tutmamış olup galatasaray ve beşiktaşı tutmakta olan arkadaşlara bir çift sözüm var. fenerbahçe'yi sevmiyor olabilirsiniz, bunun sebebi sizin de yaptığnız para yedirme olayının en iyisini yapan olması olabilir, ya da başka bir sebeple sevmeyebilirsiniz. 'yensen de yenilsen de taraftarın seninle diye' bağırmasını bilen bjk'lı ve gs'li taraftarlar, sevmedikleri takım şampiyon olsun diye, zaferini değil rengine aşık olduklarını takımın yenilmesi için can atan insanlara dönüşmüşse, sizin bursa'nın şampiyonluğunu kutlamanıza gram hakkınız yoktur. bırakın gerçek bursapsorlular kutlasın sevinsinler.

burada bir taraftar olarak değil, olaylara etiksel olarak yaklaşan biri olarak konuşuyorum. evet fenerliyim ama takip ettiğim de söylenemez, en son rapaiç'lerde kaldım.

takımınızı yense de yenilse de seviyorsanız, şampiyonluk sevincini 5 yıl önce de bursayı destekleyenlere bırakın, siz de kendinize pay biçmeyin.